De leukste verhalen, nieuws updates en ervaringen van medewerkers!
05-11-2024
Roy neemt je mee in zijn verhaal waar hij in 2006 begon in de horeca en dit jaar de spannende stap heeft gezet om De Bruine Pij te gaan pachten!
05-08-2024
De zomer is begonnen en de temperaturen stijgen; hoe zorgen onze horecabazen dat ze koel kunnen blijven?
28-06-2024
De nieuwe hotspot aan de Noordboulevard in Scheveningen met een uniek concept; zelf halen, weinig betalen.
22-05-2024
HR Insights; Lous neemt ons mee in het recruiten en behouden van Bazen in de horeca in deze veranderende markt.
03-05-2024
Victor doet het! Lees hier alles over zijn groei binnen het bedrijf.
15-05-2024
26-01-2024
Over de werkzaamheden als Facilitair manager binnen Meyer Horeca Groep
21-12-2023
Deze unieke locatie heeft veel te bieden. Voor jou als baas zijn er dan ook veel mogelijkheden in het werk.
14-12-2023
Begin november is de nieuwe vestiging geopend. Jeroen neemt ons mee in het voortraject tot het prachtige eindresultaat.
07-12-2023
Moeke haar eigen kerstjournaal heeft? Bekijk hier hoe de bazen zich voorbereiden op de feestdagen
02-11-2023
Van medewerker bediening naar horeca manager. Allissa neemt ons mee in haar groeipad binnen het bedrijf. Lees je mee?
05-09-2023
Home of the WHOPPER®. Dé plek waar jij kunt vlammen in je werk!
17-08-2023
Lees hier alle voordelen waarom het worden van een Baas in de Horeca zó leuk is!
14-08-2023
Lous vertelt over de samenwerking met OpenUp.
30-03-2023
Het zonnetje begint te schijnen, het nieuwe terrasseizoen komt eraan! Lees hier hoe onze bazen ervoor gezorgd hebben dat het terras er weer spik en…
24-03-2023
We vinden het belangrijk dat jij als Baas de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Lees hier welk pad jij bij ons kunt belopen.
30-01-2023
Davy is al jaren werkzaam bij Burger King. Lees hier zijn favoriete werkzaamheden, blunders en meer.
26-01-2023
Wij investeren graag in jouw gezondheid. Daarom krijgen al onze bazen de mogelijkheid om met korting te sporten!
27-01-2023
Meyer Beheer, de organisatie achter Baas in de Horeca heeft onlangs een nieuwe naam en huisstijl gekregen. Lees hier alles over de rebranding.
19-12-2022
Het einde van het jaar is in zicht en de feestdagen komen er weer aan. Hoe ziet de aanloop naar kerst er voor de operationele zaken uit?
22-12-2022
De afgelopen tijd zijn de bazen hard bezig geweest met alle kerstvoorbereidingen. Wat hebben ze het gezellig gemaakt in de zaken!
28-11-2022
Sander, assistent locatie manager van De Drie Gezusters werkt al jaren in dit iconische pand. Het is gevestigd aan de grote markt en is een echt…
07-11-2022
Van aankoop tot verbouwing, hoe ziet het werk van de projectleiders eruit en hoe zorgen zij ervoor dat het in de zaken altijd tot in de puntjes…
Waarom vinden de managers het zo leuk om te werken in de horeca? En wat maakt het werken in hun zaak zo leuk? Je leest het in deze blog!
06-10-2022
Stéphanie is sinds kort marketing én sales manager bij Meyer Beheer. Hoe ziet deze gedeelde functie eruit? Wij gaan erover met haar in gesprek. Lees…
Werken als een Baas in de horeca is niet alleen het allerleukste maar helpt je ook in het dagelijks leven! Lees hier welke voordelen er zijn aan het…
22-08-2022
Hoe is het om als operationeel manager voor de Quick Service zaken te werken en wat houdt dit precies in? Azdin El Kabir vertelt over zijn rol binnen…
31-08-2022
Traditiegetrouw wordt het nieuwe studiejaar afgetrapt met de introductieweken. Een week vol met activiteiten, nieuwe studiegenoten en natuurlijk het…
27-06-2022
Jaap de Kort, Operationeel manager van Moeke en Bellevue, vertelt over gastvrijheid. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Waar kan je als…
23-02-2022
Meyer Beheer is sinds een aantal jaren verantwoordelijk voor meerdere Burger Kings in Nederland. Jeroen Verhoeven vertelt ons over het opstartproces,…
09-02-2022
Altijd al benieuwd hoe een dag in de keuken eruit ziet? We bespreken het met Angelo, de chef kok van Moeke Enschede.
25-01-2022
Eelco Kuijpers, COO van Meyer Beheer, vertelt over zijn eigen pad bij Meyer Beheer. In welke functie is hij begonnen? Welke stappen heeft hij gemaakt?…
21-01-2022
Teamgericht, Resultaatgericht, Oprecht, Toewijding en Service. Hoe komen deze kernwaarden tot uiting binnen het bedrijf? Je leest het hier!
Hoe ziet een dag werken bij Burger King eruit? Marjolein en Kim, beide werkzaam op het service kantoor hebben dit voor een dag mogen mee maken en…
21-12-2021
De feestdagen komen er weer aan. Laurens Meijer heeft vroeger op veel feestdagen gewerkt. Hoe kijkt hij hier nu tegen aan?
14-12-2021
Bart, pachter van Grand Café Centraal in Eindhoven vertelt zijn verhaal over de verschillende functies die hij heeft bekleed binnen Meyer Beheer.
23-11-2021
Een geheel nieuw concept wat onlangs is toegevoegd aan het portfolio van Meyer Beheer. Maar hoe is dit tot stand gekomen? Wij vertellen het je graag!
11-11-2021
OEPS! Iets morsen op een gast, je verspreken of de situatie verkeerd inschatten.. Benieuwd wat er allemaal op de werkvloer kan gebeuren?
26-10-2021
Dé trend anno 2021: het maken van bewustere en gezonde keuzes. Wat houdt dit in?
19-10-2021
De Drie Gezusters in Groningen, een bijzondere zaak met een rijke historie. Jeroen Verhoeven vertelt meer over deze unieke zaak.
07-10-2021
Ben jij er klaar voor om net dat extra stukje service te bieden om de gasten een perfecte belevenis te bieden? Wij geven 5 tips om dé perfecte…
17-09-2021
Kim vertelt over haar eerste weken als HR stagiaire.
09-09-2021
Wat gebeurt er allemaal in de horeca branche en hoe speel je hierop in? We spreken erover met Eelco Kuijpers, Directeur horeca van Meyer Beheer.
12-07-2021
Alle restaurantmanagers, maar ook assistent managers waren aanwezig. Tijdens deze dag wordt er gekeken naar afgelopen jaar, maar vooral de toekomst.…
08-07-2021
Meyer Beheer bestaat uit ongeveer 60 horecazaken verdeeld over heel Nederland. Hiervan zijn een deel eigen exploitatie en een deel verpacht. Laurens…
29-06-2021
27-05-2021
Wat kan Laurens Meyer ons vertellen over de horeca van vroeger? Wat is het grote verschil met de horeca van dit moment? Je leest het hier!
Eindelijk is het weer zover; alle terrassen in Nederland zijn weer geopend! Onze bazen hebben de laatste tijd hard getraind voor dit moment.
24-03-2021
Hoe gaat het openen van een nieuwe zaak? Wat komt er allemaal bij kijken?
22-03-2021
Grand Café 3 Zussen Tiel sluit per 15 maart 2021 om plaats te maken voor een nieuw concept.
Blijf op de hoogte van updates, trainingen en vacatures.
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring