Zien we je snel bij Boschwachter in 't Mastbos?

 

Op zoek naar een bruisende job en werkplezier? Ontdek de horeca!

Werken bij De Boschwachter

 

Met flexibele uren, een levendige werkomgeving en eindeloze mogelijkheden om te groeien, is dit jouw kans voor een onvergetelijke tijd én om lekker te cashen.

Want uiteindelijk wil je natuurlijk vooral goed geld verdienen.

 

Bij ons kan je bijvoorbeeld óók zonder ervaring aan de slag in zowel de keuken als de bediening.

Als horecamedewerker ben jij de ster van de show. In de bediening zorg jij dat alle gasten van eten en drinken worden voorzien. Je maakt een praatje met iedereen en je staat

tijdens het terrasseizoen lekker buiten te werken!

 

Sta je liever als drijvende kracht in onze keuken? Dan zorg jij ervoor dat je al Moeke’s heerlijke en herkenbare gerechten samen met jouw collega’s klaarmaakt. We leren jou de snijtechnieken en alles wat je moet weten over werken in een echte horeca keuken.

 

Naast de fun krijg je als onderdeel van ons team waardevolle ervaring in gastcontact, teamwork en multitasking die van onschatbare waarde zijn voor jouw toekomstige loopbaan.

 

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons enthousiaste team van jonge professionals en ontdek de mogelijkheden van werken in de horeca.

Heb je wel ervaring en wil je starten als zelfstandig werkend kok of leiding gevende bediening? Dan weet je natuurlijk hoe het werkt!

 

Check alle vacatures hieronder!

 

Ontwerp zonder titel.png


Werken bij Boschwachter in 't Mastbos

 

Op deze prachtige locatie aan de rand van het bos kunnen gasten in de zomer genieten op het ruime terras. In de winter komen gasten opwarmen na een lange boswandeling. Voor jou als Baas in de Horeca biedt deze locatie veel mogelijkheden. Met een ruim terras, lunch & diner en een zaal voor diverse gelegenheden is dit de ultieme plek voor een dynamische werkomgeving.  Zo is elke dag een feestje! 


Contact Boschwachter in 't Mastbos

Adresgegevens

Huisdreef 4

4836 AM Breda