Moekes baas aan het woord.
Het is hard werken maar de collega's maken het helemaal waard.

Hoi, ik ben Joyce, bedrijfsleider bij Moeke Enschede, de meest oostelijke van allemaal!

 

Gevestigd in een ontzettend mooi pand op de oude markt. Bij ons komen veel verschillende gasten, van winkelende mensen tot toeristen. Wij zorgen voor iedere gast!

 

Sinds mijn 15e werk ik al met veel plezier in de horeca, van Chinees restaurant tot discotheek en van tapasbar tot kroeg. Met deze ervaring ben ik met veel enthousiasme begonnen in de functie van bedrijfsleider. Ik ben vandaag de dag nog altijd blij dat ik deze stap genomen heb.

 

Bij ons kan je ontzettend veel leren en staat er altijd iemand voor je klaar. Mijn team zie ik echt als mijn ‘kiddo’s. We zijn ontzettend hecht en hebben veel voor elkaar over, dat maakt ons werk echt bijzonder. Het maakt mij ook zo trots om te zien dat ze met hun enthousiasme de gasten aansteken.

 

Mocht je nog twijfelen om in de horeca te gaan werken? Ik zeg; Doen! Het is hard werken maar de collega’s maken het helemaal waard.

Baas in de Horeca Moeke Enschede - Joyce.jpg

Over Moeke Enschede

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Enschede

Adresgegevens

Oude Markt 8

7511 GA Enschede