Over horeca vacatures in Eindhoven

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Eindhoven? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Eindhoven voor jou.

 

Als horecamedewerker in Eindhoven ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Eindhoven en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

 

Image00053.JPG

Horeca zaken in Eindhoven

Eindhoven heeft voor ieder wat wils. Een dagje shoppen, goed eten of een avondje uit? Driedubbel check! In Eindhoven vind je de Brabantse gezelligheid, goede service en vriendelijke horecabazen.

 

Midden in het centrum van Eindhoven op de markt vind je Café Centraal. Met een grote glimlach lopen de Bazen daar over het terras.

 

In de aangrenzende straat vind je ook de centraal gelegen Burger King in Eindhoven. Met een hecht team en veel plezier zorgen ze voor de vriendelijkste service. Ontdek meer over onze horecazaken in Eindhoven:

 

_L1A7181.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Eindhoven

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Eindhoven bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Eindhoven nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Eindhoven voor de start van jouw horeca avontuur.