Baas in de Horeca
  • 01Home
  • 02Vacatures
    GroningenTielBredaEdeScheveningenDelftDen BoschEnschedeEtten-LeurNijkerkNijmegenRhenenDen HaagDeventerBeverwijkCapelle aan den IJsselEindhovenEmmenHarderwijkMuidenRotterdamArnhemBruchemGeffenCapelle aan d'n IjsselHelmondRegio GelderlandRegio Noord BrabantRegio Brabant
  • 33Horecazaken
    Belgisch Biercafé BoudewijnBrewpub ReijngoudCafé Restaurant CentralCafé SAMSAMDe Drie GezustersProeflokaal ReijngoudGrand Café BellevueGrand Café The ButlerGrand Café Centraal Eindhovent Hart van BredaHans en GrietjeHavana Den HaagMoeke DelftMoeke Den BoschMoeke EdeMoeke EnschedeMoeke GinnekenMoeke NijkerkMoeke NijmegenMoeke RhenenMoeke ScheveningenZeezichtBurger King ArnhemBurger King BeverwijkBurger King BruchemBurger King Capelle aan den IJsselBurger King EindhovenBurger King EmmenBurger King GeffenBurger King HarderwijkBurger King HelmondBurger King MuidenBurger King NijmegenBurger King Rotterdam Korte LijnbaanBurger King Rotterdam ZuidpleinSubway BruchemSubway GeffenFlipburger
  • 72Over ons
    Werken in de bedieningWerken in de keukenBaas bij Burger KingOver Baas in de HorecaWerken bij
  • 78Blog
  • Zoek vacature

Menu

  • nl
  • en

Bazen Blog

De leukste verhalen, nieuws updates en ervaringen van medewerkers!
hero.jpg
lous-Hersteld.jpg

08-04-2022

Baas vertelt...

Werving is een belangrijk onderdeel voor het vormen van de teams binnen de horeca. Lous, HR manager bij Meyer Beheer vertelt over de werving!

bk situationeel.PNG

28-03-2022

Alle Bazen van Burger King situationeel getraind!

Alle leidinggevende volgen de training situationeel leidinggeven!

Placeholder

23-02-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Meyer Beheer is sinds een aantal jaren verantwoordelijk voor meerdere Burger Kings in Nederland. Jeroen Verhoeven vertelt ons over het opstartproces,…

en65.jpg

09-02-2022

Meekijken in de keuken van Moeke Enschede

e44.png

25-01-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Eelco Kuijpers, COO van Meyer Beheer, vertelt over zijn eigen pad bij Meyer Beheer. In welke functie is hij begonnen? Welke stappen heeft hij gemaakt?…

AAA_8291.jpg

21-01-2022

TROTS

Teamgericht, Resultaatgericht, Oprecht, Toewijding en Service. Hoe komen deze kernwaarden tot uiting binnen het bedrijf? Je leest het hier!

_DSC2211.jpg

21-01-2022

Dagje werken bij Burger King

Hoe ziet een dag werken bij Burger King eruit? Marjolein en Kim, beide werkzaam op het service kantoor hebben dit voor een dag mogen mee maken en…

A7R00319 - baas2.jpg

21-12-2021

In gesprek: Baas vertelt..

De feestdagen komen er weer aan. Laurens Meijer heeft vroeger op veel feestdagen gewerkt. Hoe kijkt hij hier nu tegen aan?

Centraal Eindhoven.jpg

14-12-2021

Van Algemeen Horeca Manager naar Pachter

Bart, pachter van Grand Café Centraal in Eindhoven vertelt zijn verhaal over de verschillende functies die hij heeft bekleed binnen Meyer Beheer.

Bellevue_tiel_opening-web-110_JPG.jpg

23-11-2021

Hét nieuwe concept: Grand Café Bellevue

Een geheel nieuw concept wat onlangs is toegevoegd aan het portfolio van Meyer Beheer. Maar hoe is dit tot stand gekomen? Wij vertellen het je graag!

RijkinBeeld-7450.jpg

11-11-2021

Dat ongemakkelijke moment...

OEPS! Iets morsen op een gast, je verspreken of de situatie verkeerd inschatten.. Benieuwd wat er allemaal op de werkvloer kan gebeuren?

Drinks.jpg

26-10-2021

Trends en ontwikkelingen voor de lekkerste drankjes!

Dé trend anno 2021: het maken van bewustere en gezonde keuzes. Wat houdt dit in?

Afbeelding1.jpg

19-10-2021

In gesprek: Baas vertelt..

De Drie Gezusters in Groningen, een bijzondere zaak met een rijke historie. Jeroen Verhoeven vertelt meer over deze unieke zaak.

moeke38.jpg

07-10-2021

Zo word je de beste gastheer / gastvrouw

Ben jij er klaar voor om net dat extra stukje service te bieden om de gasten een perfecte belevenis te bieden? Wij geven 5 tips om dé perfecte…

n7.jpg

17-09-2021

Even voorstellen..

Kim vertelt over haar eerste weken als HR stagiaire.

e44.png

09-09-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Wat gebeurt er allemaal in de horeca branche en hoe speel je hierop in? We spreken erover met Eelco Kuijpers, Directeur horeca van Meyer Beheer.

Afbeelding1.png

12-07-2021

Alle Bazen van Burger King hebben zin in de komende periode!

Alle restaurantmanagers, maar ook assistent managers waren aanwezig. Tijdens deze dag wordt er gekeken naar afgelopen jaar, maar vooral de toekomst.…

A7R00319 - baas2.jpg

08-07-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Meyer Beheer bestaat uit ongeveer 60 horecazaken verdeeld over heel Nederland. Hiervan zijn een deel eigen exploitatie en een deel verpacht. Laurens…

Afbeelding1.jpg

29-06-2021

De Bazen van Bellevue zijn er klaar voor.

A7R00319 - baas2.jpg

27-05-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Wat kan Laurens Meyer ons vertellen over de horeca van vroeger? Wat is het grote verschil met de horeca van dit moment? Je leest het hier!

DSC00583.JPG

27-05-2021

Heropening van de terrassen

Eindelijk is het weer zover; alle terrassen in Nederland zijn weer geopend! Onze bazen hebben de laatste tijd hard getraind voor dit moment.

Afbeelding1.jpg

24-03-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Hoe gaat het openen van een nieuwe zaak? Wat komt er allemaal bij kijken?

13.jpg

22-03-2021

PERSBERICHT: 3 Zussen Tiel wordt omgetoverd tot nieuw & fris concept

Grand Café 3 Zussen Tiel sluit per 15 maart 2021 om plaats te maken voor een nieuw concept.

Startsein (4).png

26-03-2021

Medewerker aan het woord

Clemens vertelt je over de trainingen van de afgelopen periode!

DSC00667.jpg

12-02-2021

Alle bazen topfit aan de start!

Het is weer bijna tijd om te rennen. Wij maken je klaar met verschillende trainingen!

download.png

12-02-2021

In samenwerking met Coca-Cola European Partners

We zorgen dat al onze bazen getraind zijn met de juiste kennis.

Afbeelding1.jpg

09-02-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Wat maakt werken voor Meyer Beheer leuk? Hoe kijken we naar de toekomst?

DSC00720.jpg

03-02-2021

Wij geven het startschot!

Met alle bazen klaar voor de start.

3 gezusters - Sil.jpg

03-12-2020

In gesprek met Sil, bedrijfsleider van De Drie Gezusters

Hoe is het om in deze periode in de horeca te werken? We spreken Sil, een echte horecabaas en bedrijfsleider van de Drie Gezusters in Groningen.

20201023_171722.jpg

12-11-2020

Blijf de herfst de Baas!

Hoe kom je als horecabaas de herfst door? Lees hier onze tips!

e44.png

02-09-2020

In gesprek: Baas vertelt...

Directeur Horeca, Eelco Kuijpers, vertelt over het concept Moeke.

testtt.jpg

26-08-2020

Kijk een dag mee met één van onze horecabazen!

Altijd al willen weten hoe een dag in de bediening eruit ziet? Je leest het hier.

A7R00319 - baas2.jpg

11-08-2020

In gesprek: Baas vertelt..

Waar is het ooit begonnen? Hoe waren de jonge jaren van Laurens Meijer..

venlo.jpg

11-08-2020

Bij café Central in Venlo mag het dubbeldekterras nog drie weken blijven staan!

Wat zijn wij trots op alle horecabazen die op een innovatieve manier door blijven gaan!

LarsDeNijs_20190717_HartvanBreda-11.jpg

05-08-2020

Blijf de hitte de Baas!

De zomer is begonnen en de temperaturen stijgen; hoe zorgen onze horecabazen dat ze koel kunnen blijven?

A7R00319 - baas2.jpg

16-07-2020

In gesprek: Baas vertelt..

Iedere maand gaan we in gesprek met Laurens Meijer en directie. Leuke verhalen en actualiteiten in de branche en het bedrijf.

41320.jpg

16-07-2020

Moeke opent 1 augustus haar deuren aan de Pettelaarse schans in Den Bosch

Moeke ontvangt je graag met open arme vanaf 1 augustus op een bijzondere plek. Dichtbij de stad en tegelijkertijd 'buiten'. Een plek met rijke…

z22.jpg

01-07-2020

Hoe zorg je ervoor dat je goed overkomt op je eerste werkdag?

Of je nou veel ervaring hebt, of alles nog moet leren, een eerste dag is voor iedereen spannend. Hoe zijn je collega’s, hoe is de sfeer en wat wordt…

m8_2.jpg

05-06-2020

Top 10 redenen om een baas te worden in de horeca!

Altijd al een baas in de horeca willen worden? Twijfel niet langer en lees hier wat de horeca de leukste branche maakt!

MB logo.png

01-06-2020

Een kijkje binnen (en buiten!)

Meyer Beheer is trots op alle bedrijven die onder haar vleugels vallen! Die hebben we dan ook maar eens even goed in beeld gebracht. Op al deze…

scheveningen_temporary.jpg

18-05-2020

Laurens Meyer kijkt naar de toekomst.

Wervingsplatform Baas in de Horeca in nieuw jasje en vol vacatures.

blog25.jpg

18-05-2020

Quarantaine Sessies

Welkom in het Meyer Café in Etten-Leur. De komende periode plaatsen we leuke video's voor thuis! Doe je mee?

blog24.png

29-01-2020

Werken bij Moeke is het leukste wat er is

Je weet natuurlijk alles al van Moeke, maar ook hoe ze gaat uitbreiden en prachtige kansen biedt voor jou?

blog23.jpg

21-01-2020

“LIZ grandcafé” wordt “Moeke Nijmegen”.

Ken jij Grand Café LIZ bij Nijmegen? Daar naast de bioscoop, aan het water en het strandje? Moeke was er op bezoek en ze wist het meteen, hier wilde…

blog22.png

09-12-2019

Moeke zoekt trots in de branding

Heb je het al gehoord? Moeke steekt haar voeten in het zand en komt naar Scheveningen!

blog21.jpg

19-11-2019

Moeke Enschede #13 Café Top 100!

Wat een prestatie van onze bazen in Enschede!

blog20.jpg

30-10-2019

Drie Gezusters Groningen #1

Met trots kondigen we aan dat De Drie Gezusters samen met De Verbinding BV de Groningse Diversiteitsprijs 2019 heeft gewonnen!

blog19.jpg

03-10-2019

Moeke lanceert eigen gin label

Op vrijdag 4 oktober wordt Moeke’s eigen gin gelanceerd.

blog18.jpg

23-08-2019

Iedere baas getraind gastvrij

Trainingen in de horeca zijn net zo belangrijk als in iedere bedrijfstak, daarom zijn we continu bezig met het ontwikkelen van trainingen voor alle…

blog17.jpg

15-08-2019

Bij De Drie Gezusters regel je zelf de temperatuur op het terras

Met de klimaatveranderingen aan de orde van dag, vinden we het belangrijk om ook in de zaken te verduurzamen.

  • ← Vorige
  • 1 (huidige)
  • 2
  • Volgende →

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


 

Blijf op de hoogte van updates, trainingen en vacatures. 

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

Meer informatie? Laat ons contact met je opnemen. 

 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Adresgegevens

Pottenbakkerstraat 30

4871 EP Etten Leur

Contactgegevens
personeel@meyerbeheer.nl
088 045 7700
Socials
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn

Copyright © Meyer Beheer 2022

Disclaimer - Privacyverklaring

Baas in de Horeca