Menu
08-04-2022
Werving is een belangrijk onderdeel voor het vormen van de teams binnen de horeca. Lous, HR manager bij Meyer Beheer vertelt over de werving!
28-03-2022
Alle leidinggevende volgen de training situationeel leidinggeven!
23-02-2022
Meyer Beheer is sinds een aantal jaren verantwoordelijk voor meerdere Burger Kings in Nederland. Jeroen Verhoeven vertelt ons over het opstartproces,…
09-02-2022
25-01-2022
Eelco Kuijpers, COO van Meyer Beheer, vertelt over zijn eigen pad bij Meyer Beheer. In welke functie is hij begonnen? Welke stappen heeft hij gemaakt?…
21-01-2022
Teamgericht, Resultaatgericht, Oprecht, Toewijding en Service. Hoe komen deze kernwaarden tot uiting binnen het bedrijf? Je leest het hier!
Hoe ziet een dag werken bij Burger King eruit? Marjolein en Kim, beide werkzaam op het service kantoor hebben dit voor een dag mogen mee maken en…
21-12-2021
De feestdagen komen er weer aan. Laurens Meijer heeft vroeger op veel feestdagen gewerkt. Hoe kijkt hij hier nu tegen aan?
14-12-2021
Bart, pachter van Grand Café Centraal in Eindhoven vertelt zijn verhaal over de verschillende functies die hij heeft bekleed binnen Meyer Beheer.
23-11-2021
Een geheel nieuw concept wat onlangs is toegevoegd aan het portfolio van Meyer Beheer. Maar hoe is dit tot stand gekomen? Wij vertellen het je graag!
11-11-2021
OEPS! Iets morsen op een gast, je verspreken of de situatie verkeerd inschatten.. Benieuwd wat er allemaal op de werkvloer kan gebeuren?
26-10-2021
Dé trend anno 2021: het maken van bewustere en gezonde keuzes. Wat houdt dit in?
19-10-2021
De Drie Gezusters in Groningen, een bijzondere zaak met een rijke historie. Jeroen Verhoeven vertelt meer over deze unieke zaak.
07-10-2021
Ben jij er klaar voor om net dat extra stukje service te bieden om de gasten een perfecte belevenis te bieden? Wij geven 5 tips om dé perfecte…
17-09-2021
Kim vertelt over haar eerste weken als HR stagiaire.
09-09-2021
Wat gebeurt er allemaal in de horeca branche en hoe speel je hierop in? We spreken erover met Eelco Kuijpers, Directeur horeca van Meyer Beheer.
12-07-2021
Alle restaurantmanagers, maar ook assistent managers waren aanwezig. Tijdens deze dag wordt er gekeken naar afgelopen jaar, maar vooral de toekomst.…
08-07-2021
Meyer Beheer bestaat uit ongeveer 60 horecazaken verdeeld over heel Nederland. Hiervan zijn een deel eigen exploitatie en een deel verpacht. Laurens…
29-06-2021
27-05-2021
Wat kan Laurens Meyer ons vertellen over de horeca van vroeger? Wat is het grote verschil met de horeca van dit moment? Je leest het hier!
Eindelijk is het weer zover; alle terrassen in Nederland zijn weer geopend! Onze bazen hebben de laatste tijd hard getraind voor dit moment.
24-03-2021
Hoe gaat het openen van een nieuwe zaak? Wat komt er allemaal bij kijken?
22-03-2021
Grand Café 3 Zussen Tiel sluit per 15 maart 2021 om plaats te maken voor een nieuw concept.
26-03-2021
Clemens vertelt je over de trainingen van de afgelopen periode!
12-02-2021
Het is weer bijna tijd om te rennen. Wij maken je klaar met verschillende trainingen!
We zorgen dat al onze bazen getraind zijn met de juiste kennis.
09-02-2021
Wat maakt werken voor Meyer Beheer leuk? Hoe kijken we naar de toekomst?
03-02-2021
Met alle bazen klaar voor de start.
03-12-2020
Hoe is het om in deze periode in de horeca te werken? We spreken Sil, een echte horecabaas en bedrijfsleider van de Drie Gezusters in Groningen.
12-11-2020
Hoe kom je als horecabaas de herfst door? Lees hier onze tips!
02-09-2020
Directeur Horeca, Eelco Kuijpers, vertelt over het concept Moeke.
26-08-2020
Altijd al willen weten hoe een dag in de bediening eruit ziet? Je leest het hier.
11-08-2020
Waar is het ooit begonnen? Hoe waren de jonge jaren van Laurens Meijer..
Wat zijn wij trots op alle horecabazen die op een innovatieve manier door blijven gaan!
05-08-2020
De zomer is begonnen en de temperaturen stijgen; hoe zorgen onze horecabazen dat ze koel kunnen blijven?
16-07-2020
Iedere maand gaan we in gesprek met Laurens Meijer en directie. Leuke verhalen en actualiteiten in de branche en het bedrijf.
Moeke ontvangt je graag met open arme vanaf 1 augustus op een bijzondere plek. Dichtbij de stad en tegelijkertijd 'buiten'. Een plek met rijke…
01-07-2020
Of je nou veel ervaring hebt, of alles nog moet leren, een eerste dag is voor iedereen spannend. Hoe zijn je collega’s, hoe is de sfeer en wat wordt…
05-06-2020
Altijd al een baas in de horeca willen worden? Twijfel niet langer en lees hier wat de horeca de leukste branche maakt!
01-06-2020
Meyer Beheer is trots op alle bedrijven die onder haar vleugels vallen! Die hebben we dan ook maar eens even goed in beeld gebracht. Op al deze…
18-05-2020
Wervingsplatform Baas in de Horeca in nieuw jasje en vol vacatures.
Welkom in het Meyer Café in Etten-Leur. De komende periode plaatsen we leuke video's voor thuis! Doe je mee?
29-01-2020
Je weet natuurlijk alles al van Moeke, maar ook hoe ze gaat uitbreiden en prachtige kansen biedt voor jou?
21-01-2020
Ken jij Grand Café LIZ bij Nijmegen? Daar naast de bioscoop, aan het water en het strandje? Moeke was er op bezoek en ze wist het meteen, hier wilde…
09-12-2019
Heb je het al gehoord? Moeke steekt haar voeten in het zand en komt naar Scheveningen!
19-11-2019
Wat een prestatie van onze bazen in Enschede!
30-10-2019
Met trots kondigen we aan dat De Drie Gezusters samen met De Verbinding BV de Groningse Diversiteitsprijs 2019 heeft gewonnen!
03-10-2019
Op vrijdag 4 oktober wordt Moeke’s eigen gin gelanceerd.
23-08-2019
Trainingen in de horeca zijn net zo belangrijk als in iedere bedrijfstak, daarom zijn we continu bezig met het ontwikkelen van trainingen voor alle…
15-08-2019
Met de klimaatveranderingen aan de orde van dag, vinden we het belangrijk om ook in de zaken te verduurzamen.
Blijf op de hoogte van updates, trainingen en vacatures.
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring