Baas in de Horeca Baas in de Horeca Bekijk alle vacatures
  • Locaties
    AlkmaarArnhemBeverwijkBredaBruchemCapelle aan d'n Ijssel
    DelftDen BoschDen HaagEdeEindhovenEmmen
    EnschedeEtten-LeurGeffenGroningenHarderwijkHelmond
    MuidenNederlandNijkerkNijmegenRhenenRotterdam
    ScheveningenTiel
  • Horecazaken
    Belgisch Biercafé BoudewijnBoutique Hotel de DoelenBrewpub ReijngoudBurger King AlkmaarBurger King Arnhem
    Burger King BeverwijkBurger King BruchemBurger King Capelle aan den IJsselBurger King EindhovenBurger King EmmenBurger King Geffen
    Burger King HarderwijkBurger King HelmondBurger King MuidenBurger King NijmegenBurger King Rotterdam Korte LijnbaanBurger King Rotterdam Zuidplein
    Café SAMSAMDe Bruine PijDe Drie GezustersDe Roode SchuurGrand Café BellevueGrand Café Centraal Eindhoven
    Grand Café The ButlerHavana Den HaagMeyer Horeca GroepMoeke DelftMoeke Den BoschMoeke Ede
    Moeke EnschedeMoeke GinnekenMoeke NijkerkMoeke NijmegenMoeke RhenenMoeke Scheveningen
    Proeflokaal ReijngoudSports Bar De Groote GrietSubway AlkmaarSubway BruchemSubway GeffenSubway Muiden
    t Hart van BredaZeezicht
  • Over ons
    Baas bij Burger KingBaas in betalenOver Baas in de HorecaWerken bijWerken in de bedieningWerken in de keuken
    Word Baas in de Horeca!
  • Blog
  • Bekijk alle vacatures
  • nl
  • en

Bazen Blog

De leukste verhalen, nieuws updates en ervaringen van medewerkers!

hero.jpg
image00004.jpeg

02-11-2023

Groei binnen Meyer Horeca Groep

Van medewerker bediening naar horeca manager. Allissa neemt ons mee in haar groeipad binnen het bedrijf. Lees je mee?

Ontwerp zonder titel (8).png

05-09-2023

Burger King; The hottest place to work

Home of the WHOPPER®. Dé plek waar jij kunt vlammen in je werk!

Moeke's Cooler.jpeg

17-08-2023

De horeca: waar collega's, creativiteit en carrière samenkomen

Lees hier alle voordelen waarom het worden van een Baas in de Horeca zó leuk is!

L6.PNG

14-08-2023

In gesprek: Baas vertelt..

Lous vertelt over de samenwerking met OpenUp.

RijkinBeeld-4241.jpg

30-03-2023

Aanloop naar het terrasseizoen

Het zonnetje begint te schijnen, het nieuwe terrasseizoen komt eraan! Lees hier hoe onze bazen ervoor gezorgd hebben dat het terras er weer spik en…

STG_6997.jpg

24-03-2023

Baas in trainen en opleiden

We vinden het belangrijk dat jij als Baas de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Lees hier welk pad jij bij ons kunt belopen.

Davy.jpg

30-01-2023

Baas aan het woord

Davy is al jaren werkzaam bij Burger King. Lees hier zijn favoriete werkzaamheden, blunders en meer.

DSC00760.JPG

26-01-2023

Klaar voor de start?

Wij investeren graag in jouw gezondheid. Daarom krijgen al onze bazen de mogelijkheid om met korting te sporten!

Meyer Horeca Groep - leeuw.jpg

27-01-2023

Presentatie nieuwe huisstijl/ naam

Meyer Beheer, de organisatie achter Baas in de Horeca heeft onlangs een nieuwe naam en huisstijl gekregen. Lees hier alles over de rebranding.

Moeke zaak.png

19-12-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Het einde van het jaar is in zicht en de feestdagen komen er weer aan. Hoe ziet de aanloop naar kerst er voor de operationele zaken uit?

MicrosoftTeams-image (14).png

22-12-2022

Kerstvoorbereidingen

De afgelopen tijd zijn de bazen hard bezig geweest met alle kerstvoorbereidingen. Wat hebben ze het gezellig gemaakt in de zaken!

MicrosoftTeams-image (8).png

28-11-2022

Medewerker aan het woord

Sander, assistent locatie manager van De Drie Gezusters werkt al jaren in dit iconische pand. Het is gevestigd aan de grote markt en is een echt…

IMG_7046.jpeg

07-11-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Van aankoop tot verbouwing, hoe ziet het werk van de projectleiders eruit en hoe zorgen zij ervoor dat het in de zaken altijd tot in de puntjes…

STG_6587.jpg

07-11-2022

Bazen aan het woord

Waarom vinden de managers het zo leuk om te werken in de horeca? En wat maakt het werken in hun zaak zo leuk? Je leest het in deze blog!

IMG_6556.jpeg

06-10-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Stéphanie is sinds kort marketing én sales manager bij Meyer Beheer. Hoe ziet deze gedeelde functie eruit? Wij gaan erover met haar in gesprek. Lees…

STG_6531.jpg

06-10-2022

Waarom werken in de horeca goed voor je is

Werken als een Baas in de horeca is niet alleen het allerleukste maar helpt je ook in het dagelijks leven! Lees hier welke voordelen er zijn aan het…

Foto Azdin.png

22-08-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Hoe is het om als operationeel manager voor de Quick Service zaken te werken en wat houdt dit precies in? Azdin El Kabir vertelt over zijn rol binnen…

7.jpg

31-08-2022

Baas op de introductieweken

Traditiegetrouw wordt het nieuwe studiejaar afgetrapt met de introductieweken. Een week vol met activiteiten, nieuwe studiegenoten en natuurlijk het…

MicrosoftTeams-image (1).png

27-06-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Jaap de Kort, Operationeel manager van Moeke en Bellevue, vertelt over gastvrijheid. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Waar kan je als…

Afbeelding1.jpg

23-02-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Meyer Beheer is sinds een aantal jaren verantwoordelijk voor meerdere Burger Kings in Nederland. Jeroen Verhoeven vertelt ons over het opstartproces,…

en65.jpg

09-02-2022

Meekijken in de keuken van Moeke Enschede

Altijd al benieuwd hoe een dag in de keuken eruit ziet? We bespreken het met Angelo, de chef kok van Moeke Enschede.

e44.png

25-01-2022

In gesprek: Baas vertelt..

Eelco Kuijpers, COO van Meyer Beheer, vertelt over zijn eigen pad bij Meyer Beheer. In welke functie is hij begonnen? Welke stappen heeft hij gemaakt?…

AAA_8291.jpg

21-01-2022

TROTS

Teamgericht, Resultaatgericht, Oprecht, Toewijding en Service. Hoe komen deze kernwaarden tot uiting binnen het bedrijf? Je leest het hier!

_DSC2211.jpg

21-01-2022

Dagje werken bij Burger King

Hoe ziet een dag werken bij Burger King eruit? Marjolein en Kim, beide werkzaam op het service kantoor hebben dit voor een dag mogen mee maken en…

A7R00319 - baas2.jpg

21-12-2021

In gesprek: Baas vertelt..

De feestdagen komen er weer aan. Laurens Meijer heeft vroeger op veel feestdagen gewerkt. Hoe kijkt hij hier nu tegen aan?

Centraal Eindhoven.jpg

14-12-2021

Van Algemeen Horeca Manager naar Pachter

Bart, pachter van Grand Café Centraal in Eindhoven vertelt zijn verhaal over de verschillende functies die hij heeft bekleed binnen Meyer Beheer.

Bellevue_tiel_opening-web-110_JPG.jpg

23-11-2021

Hét nieuwe concept: Grand Café Bellevue

Een geheel nieuw concept wat onlangs is toegevoegd aan het portfolio van Meyer Beheer. Maar hoe is dit tot stand gekomen? Wij vertellen het je graag!

RijkinBeeld-7450.jpg

11-11-2021

Dat ongemakkelijke moment...

OEPS! Iets morsen op een gast, je verspreken of de situatie verkeerd inschatten.. Benieuwd wat er allemaal op de werkvloer kan gebeuren?

Drinks.jpg

26-10-2021

Trends en ontwikkelingen voor de lekkerste drankjes!

Dé trend anno 2021: het maken van bewustere en gezonde keuzes. Wat houdt dit in?

Afbeelding1.jpg

19-10-2021

In gesprek: Baas vertelt..

De Drie Gezusters in Groningen, een bijzondere zaak met een rijke historie. Jeroen Verhoeven vertelt meer over deze unieke zaak.

moeke38.jpg

07-10-2021

Zo word je de beste gastheer / gastvrouw

Ben jij er klaar voor om net dat extra stukje service te bieden om de gasten een perfecte belevenis te bieden? Wij geven 5 tips om dé perfecte…

n7.jpg

17-09-2021

Even voorstellen..

Kim vertelt over haar eerste weken als HR stagiaire.

e44.png

09-09-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Wat gebeurt er allemaal in de horeca branche en hoe speel je hierop in? We spreken erover met Eelco Kuijpers, Directeur horeca van Meyer Beheer.

Afbeelding1.png

12-07-2021

Alle Bazen van Burger King hebben zin in de komende periode!

Alle restaurantmanagers, maar ook assistent managers waren aanwezig. Tijdens deze dag wordt er gekeken naar afgelopen jaar, maar vooral de toekomst.…

A7R00319 - baas2.jpg

08-07-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Meyer Beheer bestaat uit ongeveer 60 horecazaken verdeeld over heel Nederland. Hiervan zijn een deel eigen exploitatie en een deel verpacht. Laurens…

Afbeelding1.jpg

29-06-2021

De Bazen van Bellevue zijn er klaar voor.

A7R00319 - baas2.jpg

27-05-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Wat kan Laurens Meyer ons vertellen over de horeca van vroeger? Wat is het grote verschil met de horeca van dit moment? Je leest het hier!

DSC00583.JPG

27-05-2021

Heropening van de terrassen

Eindelijk is het weer zover; alle terrassen in Nederland zijn weer geopend! Onze bazen hebben de laatste tijd hard getraind voor dit moment.

Afbeelding1.jpg

24-03-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Hoe gaat het openen van een nieuwe zaak? Wat komt er allemaal bij kijken?

13.jpg

22-03-2021

PERSBERICHT: 3 Zussen Tiel wordt omgetoverd tot nieuw & fris concept

Grand Café 3 Zussen Tiel sluit per 15 maart 2021 om plaats te maken voor een nieuw concept.

Startsein (4).png

26-03-2021

Medewerker aan het woord

Clemens vertelt je over de trainingen van de afgelopen periode!

DSC00667.jpg

12-02-2021

Alle bazen topfit aan de start!

Het is weer bijna tijd om te rennen. Wij maken je klaar met verschillende trainingen!

download.png

12-02-2021

In samenwerking met Coca-Cola European Partners

We zorgen dat al onze bazen getraind zijn met de juiste kennis.

Afbeelding1.jpg

09-02-2021

In gesprek: Baas vertelt..

Wat maakt werken voor Meyer Beheer leuk? Hoe kijken we naar de toekomst?

DSC00720.jpg

03-02-2021

Wij geven het startschot!

Met alle bazen klaar voor de start.

3 gezusters - Sil.jpg

03-12-2020

In gesprek met Sil, bedrijfsleider van De Drie Gezusters

Hoe is het om in deze periode in de horeca te werken? We spreken Sil, een echte horecabaas en bedrijfsleider van de Drie Gezusters in Groningen.

20201023_171722.jpg

12-11-2020

Blijf de herfst de Baas!

Hoe kom je als horecabaas de herfst door? Lees hier onze tips!

e44.png

02-09-2020

In gesprek: Baas vertelt...

Directeur Horeca, Eelco Kuijpers, vertelt over het concept Moeke.

testtt.jpg

26-08-2020

Kijk een dag mee met één van onze horecabazen!

Altijd al willen weten hoe een dag in de bediening eruit ziet? Je leest het hier.

A7R00319 - baas2.jpg

11-08-2020

In gesprek: Baas vertelt..

Waar is het ooit begonnen? Hoe waren de jonge jaren van Laurens Meijer..

  • ← Vorige
  • 1 (huidige)
  • 2
  • Volgende →


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


 

Blijf op de hoogte van updates, trainingen en vacatures. 

 

*
*

Meer informatie? Laat ons contact met je opnemen. 

 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

*
*
*
Adresgegevens

Pottenbakkerstraat 30

4871 EP Etten Leur

Contactgegevens
personeel@meyerhorecagroep.nl
088 045 7700
Socials
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn

Copyright © Meyer Horeca Group 2023

Disclaimer - Privacyverklaring

Baas in de Horeca