In december denken we natuurlijk direct aan de feestdagen, gezelligheid, versiering en lampjes!

De bazen in de full service zaken hebben daarom de afgelopen tijd hard hun best gedaan om de zaken van top tot teen te versieren. En wat ziet het er gezellig uit! Van versierde kerstbomen tot wensbomen; in de zaken vind je het terug!

 

De zaken zijn aan de buitenkant verlicht, de berkentakken zijn in de zaken gehangen en de keuken heeft zich goed voorbereid op het speciaal kerstmenu. Alle bazen hebben er zin in om er samen een mooie kerst van te gaan maken. 

Daarbij hebben ze speciaal voor de gasten de mogelijkheid om op een wenskaartje een naam achter laten van een persoon waarvan zij vinden dat een heerlijk diner verdiend. Wat een mooie kerstgedachte! 

 

Ivoor zilver effen raster bruiloft foto collage.png

Hoe ervaren onze Bazen deze dagen? Ze vertellen: 

Leroy; Bedrijfsleider van Moeke Nijkerk vertelt:

"Ik vind het leuk om te zien dat gasten er met hun familie op uit gaan, de sfeer is leuk en samen met het team maken we er leuke dagen van."

 

Victor; Chefkok van Moeke Nijmegen vertelt:

"Met kerst hebben gasten de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal menu, dus maken we net wat andere gerechten klaar. We zorgen er ook altijd voor dat ook de personeelsmaaltijden feestelijker zijn dan normaal." 

 

Aan het einde van 2022. kijken we terug op een bijzonder jaar. We konden op alle bazen rekenen en willen ze ook ontzettend bedanken! Gasten blij maken, blijven ontwikkelen en lol hebben met collega's. Zowel in de keuken als in de bediening.

 

Word jij ook een Baas in de Horeca? Bekijk de openstaande vacatures hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs