Met veel plezier is recent De Strand Kantine aan de Noordboulevard in Scheveningen geopend! Met een uniek concept van “zelf halen, weinig betalen” belooft het dé hang- out te worden voor iedere badgast! Hier draait alles om lekker eten en een fris drankje, gezelligheid en dat voor een betaalbare prijs, wat perfect past bij de ontspannen sfeer aan het strand. Kom een (bord)spelletje spelen of lekker ping pongen!WhatsApp Image 2024-07-03 at 18.30.00 (1).jpeg

 

De perfect werkplek

Het is niet alleen een leuke hang- out voor gasten. Ook voor jou als Baas in de Horeca is het een fantastische plek om te werken. Werken aan het strand, zonder dat je met je voeten in het zand loopt! Werken op een dynamische locatie met een groot diversiteit aan gasten. Van lokaal tot toeristen met misschien wel een woordje Engels of Duits is iedere werkdag anders.

 

  • Flexibele werkuren; De Strand Kantine biedt de beste werktijden van de Noordboulevard aan! We zijn namelijk open van 11:00 tot 20:00.
  • Afwisselende taken; Geen dag is hetzelfde. Van het voorbereiden van eten en drinken tot het helpen van gasten aan de bar.
  • Gezellig team; Je werkt samen met een diverse groep mensen die allemaal dezelfde passie voor gastvrijheid hebben. Er is altijd een positieve sfeer je maakt snel nieuwe    vrienden!
  • Locatie, locatie, locatie; werken aan de Noordboulevard betekent dat je elke dag kunt genieten van het uitzicht op het strand en De Pier en je kunt voor- of na je werk nog lekker een duik nemen.
  • Leren en groeien als een Baas; er zijn volop mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien in het bedrijf. Van leidinggeven tot keukenvaardigheden, bij ons krijg je de kans om je skills te ontwikkelen!

Blog Baas.png

Maak je zomer onvergetelijk!

De Strand Kantine is de perfecte plek om je zomer door te brengen én geld te verdienen!

Check hier de vacatures en kom gezellig eens langs!


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs