Filters


Over horeca vacatures in Nijkerk

 

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Nijkerk? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Nijkerk voor jou.

 

Als horecamedewerker in Nijkerk ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Nijkerk en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

DSC00027_1.jpg

Horeca zaken in Nijkerk

 

Nijkerk is de grootste stad in de Gelderse Vallei, aan de rand van de Veluwe. Hier maak je de mooiste stadswandelingen in het historische centrum of ga je op ontdekkingstocht in de prachtige natuur.

 

Aan de rand, tussen al het groen, vind je Moeke Nijkerk. Een grand café waar het altijd gezellig is. Voor de lekkerste flammkuchen, borrel of een goed gesprek kun je hier altijd terecht. Met een groot zonnig terras en verschillende zalen is Moeke Nijkerk de perfecte plek voor een evenement, vergadering, trouwerij of ander feest. Lees meer over Moeke Nijkerk en ontdek openstaande vacatures:

 

n107.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Nijkerk

 

Voor alle horecamedewerkers in Nijkerk is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Nijkerk. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Nijkerk. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Nijkerk pas echt een feestje!