Kom werken bij Proeflokaal Reijngoud

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Proeflokaal Reijngoud vind je hier!

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!

Zie jij het wel zitten bij Proeflokaal Reijngoud?


Over Proeflokaal Reijngoud

 

Proeflokaal Reijngoud is sinds 2012 een alom bekende zaak in hét uitgaanscentrum van Rotterdam: De Witte de With straat. 


Hier is het altijd druk en gezellig. Of je nu bent met zijn tweeën bent of met een groot gezelschap. Ons stralende personeel staat altijd klaar om je met veel plezier en flair te bedienen.


Wekelijks kan je bij ons voetbal kijken met je vrienden op het grote scherm binnen, terwijl je lekker geniet van een sappige burger, een flammenkuchen of een onvervalste Rotterdamse Kipsalon. 


Proeflokaal Reijngoud heeft een groot en verwarmd terras waar je avonds, als het frisser wordt ook aangenaam kan genieten met je gezelschap.

Knipsel7.PNG

Over werken bij Proeflokaal Reijngoud

 

Een no-nonsense Rotterdams biercafé met een gigantisch terras op de hoek van de Schiedamse Vest en de Witte de With. Reijngoud serveert meer dan 20 bieren van de tap en ruim 200 van de fles, dus voor een goed glas bier ben je bij ons aan het juiste adres. Heerlijk om te combineren met een kippetje van het spit, langzaam gegaarde spare ribs, een patatje pulled pork of een onvervalste Rotterdamse. Wij willen speciaalbier populair te maken binnen Rotterdam door het in een nieuw jasje te steken.  

 

Als werknemer van Proeflokaal Reijngoud, leer je veel over wereld van bieren, bouw je mooie vriendschappen op en mag je de leukste kant van jezelf tonen.

 

Met de gezelligste mensen op de werkvloer bezorgen we onze gasten een geweldige avond.


Contact Proeflokaal Reijngoud

Adresgegevens

Schiedamse vest 148

3012 BG Rotterdam