Versterk het team bij Subway!
De lekkerste broodjes met de leukste collega's.

Hoi, ik ben Stefan en ik ben Restaurant Manager van Burger King en Subway Geffen. Een gevarieerde en uitdagende baan waarin ik dagelijks streef naar het beste voor onze gasten en mijn medewerkers.

Mijn team is hecht, maar ook divers. Zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn en de sfeer in de groep goed is vind ik erg belangrijk. Uiteindelijk moeten we er samen voor zorgen dat onze gasten de lekkerste burgers, shakes en subs krijgen.

Ik zie mezelf graag als een vleugje rock ’n roll in de wereld van Fast Food, want een Burger King crew is voor mij net een band. Eentje waarvoor we nog nieuwe muzikanten zoeken. Sta jij graag voor op het podium om onze gasten te helpen? Of zorg je er vanuit de keuken liever voor dat het werkritme goed blijft? Met onze on- the- job trainingen en online trainingsprogramma ben jij binnen de kortste keren een onmisbaar lid van dit team!

Baas in de Horeca Stefan Geffen.jpg

Over Subway Geffen 

 

Het SUBWAY® succes is te danken aan de gastvriendelijke formule. Je kunt kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook een sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse afgebakken en belegd met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut.

Baas in de Horeca

Contact Subway Geffen

Adresgegevens

Bosschebaan114

5384 VZ Heesch