Opening lente 2024...

 

MOeke Tiel ziet je graag! 

 

Word een Baas in de Horeca zodra dit gloednieuwe grand café geopend is. 

Knallen in de keuken of stralen op het terras? Jouw baan bij Moeke Tiel vind je hier. Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk! 

 

Geen vacatures gevonden

Over Moeke Tiel

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

team foto 1.jpg

Over werken bij ...

 

Moeke Tiel is gelegen op een prachtige locatie aan de Waal in Tiel. 

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!


Contact Moeke Tiel

Adresgegevens

Ophemertsedijk 2

4001 PB Tiel