Moekes leukste aan het woord.
Ik ben nog iedere dag trots op mijn collega's.

Mijn naam is Robin, sinds 2018 ben ik bedrijfsleider van Moeke Rhenen.

Ons pand is prachtig gelegen aan de Neder-Rijn, wat onze locatie direct uniek maakt. Bij ons is het altijd gezellig. Veel verschillende gasten komen bij ons langs, wat er voor zorgt dat elke dag weer anders is. Samen met mijn team hebben wij een hele mooie zaak neergezet, waar ik iedere dag nog trots op ben.

 

Binnen de organisatie kan je doorgroeien, hiervoor worden een hoop trainingen verzorgd. Dit zijn online trainingen zoals BHV, leermeester, kennis van wijnen of bieren. Maar ook op de vloer word je door al je collega’s ingewerkt.

 

Overweeg jij om in de horeca te gaan werken? Maak je dan klaar voor hard werken, maar wel met een heel leuk team. Iedereen heeft veel over voor elkaar en elke dag kom je weer met andere verhalen thuis.

 

Baas in de Horeca m9.jpg

Over Moeke Rhenen

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Rhenen

Adresgegevens

Veerplein 1

3911 TN Rhenen