Werken in de horeca is het leukste dat er is

"elke dag een feestje!"

 

Altijd op tijd je salaris

Werk je op flexibele basis, dan krijg jij wekelijks uitbetaald op vrijdag. Net op tijd voor het weekend. Bij vaste uren krijg je netjes iedere 25e uitbetaald.

 

Boordevol training- en doorgroeimogelijkheden

Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb jij alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca nog leuker en uitdagender.

 

Flexibele werktijden

Een vast rooster of elke week verschillend, het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt je eigen rooster!

 

Baaswaardige beloningen

Onder aan de streep, heb jij als Baas in de horeca nog veel meer voordelen! Denk hierbij aan €15 korting bij een sportschool bij jou in de buurt. Maar ook voordelen voor feestjes, concert- en festival tickets. En mooie kortingen op eten en drinken bij alle zaken van Meyer Horeca Groep.

 

Bekijk hier alle vacatures

moeke38.jpg

video.jpg

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt, voor de gasten en omdat het concept je aanspreekt.

 

Het totaalplaatje klopt. 

 

En bij een compleet plaatje horen goede arbeidsvoorwaarden! De horecaconcepten op Baas in de Horeca bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker.


Over Baas in de Horeca 

 

Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Horeca Groep. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Jij bent als medewerker ons belangrijkste kapitaal en jouw kennis en kwaliteiten zijn onmisbaar voor ons succes. Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten verrast en verzorgt, doet Meyer Horeca Groep dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!

 

Meyer Horeca Groep vindt goed werkgeverschap dus erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: hoe maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!

 

Zo zorgen we voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Zorgen we voor een prettige werkomgeving, kan je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.

 

Je kunt ook lekker jezelf zijn. Dat vinden we namelijk belangrijk, voor iedereen die gastvrijheid en het verwennen van de gasten op nummer 1 heeft staan is er plek als baas in de horeca!