Filters


Over horeca vacatures in Harderwijk

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Harderwijk? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Harderwijk voor je. Werken in de horeca in Harderwijk is ontzettend veelzijdig.

 

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Harderwijk kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

 

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Harderwijk!

_L1A7023.jpg

Horeca zaken in Harderwijk

 

Harderwijk is de perfecte plek voor een dagje weg of stedentrip in Nederland. De pittoreske historische binnenstad, prachtige boulevard en meerdere horecagelegenheden nodigen uit tot een bezoek.

 

Neem de afslag bij de A28 en je vindt de Burger King aan de Ceintuurbaan. Hier slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Wij zorgen voor de juiste trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zodat jij aan de slag kan als een Baas! Meer weten over Burger King Harderwijk? Lees hier verder:

 

_L1A6188.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Harderwijk

 

Voor alle horecamedewerkers in Harderwijk is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Harderwijk. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Harderwijk. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Harderwijk pas echt een feestje!