Over horeca vacatures in ...

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Rotterdam? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Rotterdam voor je. Werken in de horeca in Rotterdam is ontzettend veelzijdig.

 

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Rotterdam kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

 

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Rotterdam!

boudewijn.PNG

Horeca zaken in Rotterdam

 

Een dagje Rotterdam is altijd goed! Met zijn moderne architectuur, bezienswaardigheden, winkels en bruisend nachtleven is het een stad voor iedereen. Er zijn talloze restaurants, bars en cafés te vinden.

 

Ben jij van het Belgisch bier of weet jij alles van zelfgebrouwen bier? Dan zijn Belgisch Biercafé Boudewijn of Brewpub Reijngoud dé plek voor jou!

Vlam jij in de keuken? Neem dan eens een kijkje bij Proeflokaal Reijngoud of een van de twee Burger Kings in Rotterdam.

Werken in de horeca van Rotterdam biedt veel kansen, plezier en ontwikkelmogelijkheden. Of je nu in de bediening staat, in de afwas, achter de bar of in de keuken. Als bijbaan of fulltime job; in Rotterdam zijn er mogelijkheden voor iedere Baas in de Horeca. Benieuwd naar de verschillende horecazaken in Rotterdam? Bekijk hier de openstaande vacatures:

 

_L1A5760.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Rotterdam

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Rotterdam. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Rotterdam. Een horeca job in Rotterdam waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Rotterdam in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Rotterdam nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Ben jij de volgende Baas in de horeca?