Over horeca vacatures in Den Bosch

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Den Bosch. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Den Bosch voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken.

 

Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Den Bosch echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Den Bosch!

 

RijkinBeeld-7899.jpg

Horeca zaken in Den Bosch

ekend om de Brabantse gezelligheid, vele restaurants én natuurlijk de Bossche Bollen; dat is Den Bosch. Werken in de horeca van Den Bosch biedt veel kansen, gezelligheid en ruimte voor ontwikkeling. Of je nu in de bediening staat, in de afwas, achter de bar of in de keuken, als bijbaan of fulltime job; in Den Bosch zijn er mogelijkheden voor iedere Baas in de Horeca.

 

Net buiten het centrum, midden in de Zuiderplas ligt de Pettelaarse Schans. Een bijzonder eiland met de vorm van een ster met vijf punten! Deze plek is perfect voor ontspanning en feest. Op de Pettelaarse Schans vind je ook Moeke Den Bosch. Met een groot terras, fijn team en toegankelijke sfeer kan iedereen hier terecht. 
Lees hier meer over Moeke Den Bosch en ontdek de openstaande vacatures:

 

file5.jpeg

Werken bij Baas in de Horeca in Den Bosch

 

Voor alle horecamedewerkers in Den Bosch is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Den Bosch. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Den Bosch. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Den Bosch pas echt een feestje!