Zie jij het wel zitten bij Subway Alkmaar?

 

Werken bij Subway is echt samen werken in een team! Samen zorgen jullie voor de beste service voor iedere gast. 

Al ervaring of niet? Wij leren je graag de rest!

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; we denken graag met je mee!

Geen vacatures gevonden

Over Subway Alkmaar 

 

Het SUBWAY® succes is te danken aan de gastvriendelijke formule. Je kunt kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook een sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatsen afgebakken en belegd met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde broodkunstenaars (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. 

SUBWAY.jpg

Over werken bij Subway Alkmaar

 

Met overheerlijke broodjes en een vriendelijke service zorgen de Bazen voor tevreden gasten. Het team werkt samen en zorgt daardoor voor een goede werksfeer. We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!

 

We zorgen voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Daarnaast vinden we een prettige werkomgeving belangrijk. Zo kan je ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je een mooie korting op je sportabonnement en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.


Contact Subway Alkmaar

Adresgegevens

Koelmalaan 316

1812 PS Alkmaar

Contactgegevens