Filters


Over horeca vacatures in Delft 

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Delft. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Delft voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken.

 

Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Delft echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Delft!

delft109.jpg

Horeca zaken in Delft

 

Delft is een stad met een karakteristieke oude binnenstad. Met veel verschillende horecagelegenheden op kleine en grote pleinen kun je overal terecht voor gezelligheid. Werken in de horeca van Delft biedt veel kansen, gezelligheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Of je nu in de bediening staat, in de afwas, achter de bar of in de keuken; in Delft zijn er mogelijkheden voor iedere Baas in de Horeca.

 

Aan de Beestenmarkt vind je Moeke, een grand café met veel gezelligheid. Bij Moeke kom je langs voor lunch, diner of de borrel! Meer weten over Moeke Delft en de openstaande vacatures? Lees hier meer:

 

IMG_1763.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Delft

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Delft. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Delft. Een horeca job in Delft waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Delft in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Delft nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Ben jij de volgende Baas in de horeca?