Kom werken bij Grand Cáfe The Butler!

 

Op zoek naar een bruisende job en werkplezier? Ontdek de horeca!

Werken bij The Butler

 

 

Met flexibele uren, een levendige werkomgeving en eindeloze mogelijkheden om te groeien, is dit jouw kans voor een onvergetelijke tijd én om lekker te cashen.

Want uiteindelijk wil je natuurlijk vooral goed geld verdienen.

 

Bij ons kan je bijvoorbeeld óók zonder ervaring aan de slag in zowel de keuken als de bediening.

Als horecamedewerker ben jij de ster van de show. In de bediening zorg jij dat alle gasten van eten en drinken worden voorzien. Je maakt een praatje met iedereen en je staat

tijdens het terrasseizoen lekker buiten te werken!

 

Sta je liever als drijvende kracht in onze keuken? Dan zorg jij ervoor dat je alle heerlijke en herkenbare gerechten samen met jouw collega’s klaarmaakt. We leren jou de snijtechnieken en alles wat je moet weten over werken in een echte horeca keuken.

 

Naast de fun krijg je als onderdeel van ons team waardevolle ervaring in gastcontact, teamwork en multitasking die van onschatbare waarde zijn voor jouw toekomstige loopbaan.

 

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons enthousiaste team van jonge professionals en ontdek de mogelijkheden van werken in de horeca.

Heb je wel ervaring en wil je starten als zelfstandig werkend kok of leiding gevende bediening? Dan weet je natuurlijk hoe het werkt!

 

Check alle vacatures hieronder

Ontwerp zonder titel (1).png


Over werken bij  The Butler

 

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Een echt Grand Café waar altijd iets te beleven is. Met onze sfeervolle inrichting en bruisend terras kan je altijd genieten van een welkom thuis gevoel. Wij zijn daarom, mede dankzij onze medewerkers, al 4 jaar op een rij uitgeroepen tot leukste restaurant van Etten-Leur! 

 

Laat je ’s morgens verwennen door onze heerlijke verse huisgemaakte appeltaart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften. We hebben een ruime lunchkaart, onze welbekende High Tea, High Wine of High Beer. ’s Avonds laten gasten zich verrassen door ons 3 gangen keuze met maar liefst keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten én hebben we een driegangen bioscoopmenu inclusief bioscoopkaartje. 

 

Enjoy the good life! 

 

 


Contact Grand Café The Butler

Adresgegevens

Markt 8

4875 CE Etten-Leur

Contactgegevens