Zie jij het wel zitten bij 't Hart van Breda?

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij 't Hart van Breda vind je hier.

Je komt te werken in het beste en gezelligste eetcafé van Breda in een team van topcollega's!

 


Over 't Hart van Breda

 

Onze fraaie neonletters zijn een herkenningspunt voor iedereen in Breda! Maar ’t Hart is natuurlijk veel meer dan dat. ’t Hart van Breda is een bruisend en bourgondisch café dat bekend staat om de toegankelijke lunchkaart, ongeëvenaarde nacho’s en verfrissende cocktails. Ook beschikt ’t Hart van Breda over een groot terras waar u zowel in de zomer als winter van kunt genieten!

 

Werken bij het Hart staat voor vriendschap en gezelligheid. Naast Hard werken vinden we het ook heel gezellig met z’n alle na te borrelen of leuke activiteiten te ondernemen.

LarsDeNijs_20190717_HartvanBreda-21.jpg

Over werken bij 't Hart van Breda

 

De eigenaresse vertelt met trots:

Wanneer je komt werken bij ’t Hart van Breda zijn er veel leermogelijkheden. Door onze online trainingen kunnen we ons personeel snel en makkelijk trainen in onze manier van doen.  Als eerste training maak je kennis met het hart in het algemeen en leid ik je, als bazin letterlijk door de zaak. De trainingen worden opgevolgd met instructies voor verschillende functies binnen ’t Hart. Heb je alle functies onder de knie, dan kan wanneer de mogelijkheid daar toe dient, solliciteren voor shiftleader.

 

Werken in de horeca betekend nooit een saaie dag! Dus houd je van een afwisselende baan, waarbij je het leuk vindt om gasten, een zo gastvrije beleving te geven. Werk je graag in team verband en ben je niet bang van een beetje hard werken, dan is de horeca zeker wat voor jou!


Contact 't Hart van Breda

Adresgegevens

Grote Markt 4-6

4811 XR Breda