't Hart aan het woord.
Bourgondisch op de Bredase Grote Markt

Wij zijn een grandcafé in het hart van Breda. Zeer centraal gelegen en laagdrempelig.  Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils. De gemoedelijke huiskamer sfeer laat je al gauw de tijd vergeten.

We willen dat iemand zich gelijk thuis voelt. Dit doen we door iedereen te begroeten, en op drukke dagen op te vangen en een tafel te wijzen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, we zijn ervan overtuigd dat dat het enige is waar een horeca gelegenheid zich echt op kan onderscheiden. Vriendelijke service, advies en overtreffen van verwachtingen zijn bij ons kernwaarden.

 

Waar ik erg trots op ben en wat erg belangrijk is, is het personeel! Door enthousiast personeel, goed getraind in service en productkennis kunnen we de juiste sfeer creëren waardoor iedereen zich thuis voelt. Wij zijn toch wel beroemd om de over heerlijke nacho’s. Daarnaast is het onderscheidend omdat we alles onder 1 dak bieden. Niet alleen maar bieren, maar een brede keuze uit speciaalbieren, shakes, fris, cocktails, warme dranken en food maken dat iedereen vind wat hij/zij wil.

Wanneer je komt werken bij ’t Hart van Breda zijn er veel leermogelijkheden. Door onze online trainingen kunnen we ons personeel snel en makkelijk trainen in onze manier van doen.  Als eerste training maak je kennis met het hart in het algemeen en leid ik je, als bazin letterlijk door de zaak. De trainingen worden opgevolgd met instructies voor verschillende functies binnen ’t Hart. Heb je alle functies onder de knie, dan kan wanneer de mogelijkheid daar toe dient, solliciteren voor shiftleader.

 

Als ondernemer ben ik zeer betrokken. (bestuurslid ondernemerfonds, voortrekker van veel evenementen en andere dingen die er georganiseerd worden) Het Hart is dan ook altijd fanatiek aanwezig als er iets in Breda gebeurd.

Tevens doen we veel met goede doelen, kinderkanker, pink ribbon, vergeten kind, glazen huis. Sponsoren hockeyclubs etc.

 

Werken in de horeca betekend nooit een saaie dag! Dus houd je van een afwisselende baan, waarbij je het leuk vindt om gasten, een zo gastvrije beleving te geven. Werk je graag in team verband en ben je niet bang van een beetje hard werken, dan is de horeca zeker wat voor jou!

Baas in de Horeca h28.jpg

Over 't Hart van Breda

 

Onze fraaie neonletters zijn een herkenningspunt voor iedereen in Breda! Maar ’t Hart is natuurlijk veel meer dan dat. ’t Hart van Breda is een bruisend en bourgondisch café dat bekend staat om de toegankelijke lunchkaart, ongeëvenaarde nacho’s en verfrissende cocktails. Ook beschikt ‘t Hart van Breda over een groot terras waar u zowel in de zomer als winter van kunt genieten!

 

Met dank aan ons topteam en de fijne collega’s staat ‘t Hart van Breda in de Misset Café top 100. Daarnaast zijn we tijdens de Stappen & Shoppen Awards verkozen tot het beste café van Breda. Hier zijn we uiteraard erg trots op! Deze trots willen we graag met onze gasten delen.

 

Werken bij het Hart staat voor vriendschap en gezelligheid. Naast Hard werken vinden we het ook heel gezellig met z’n alle na te borrelen of leuke activiteiten te ondernemen.

 

Zien we je snel?

Baas in de Horeca

Contact 't Hart van Breda

Adresgegevens

Grote Markt 4-6

4811 XR Breda