Over horeca vacatures in Breda

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Breda. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Breda voor je geselecteerd!

 

De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken. Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Breda echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Breda!

 

 

 

 

s4.jpg

Horeca zaken in Breda

 

Als je aan Breda denkt, denk je aan een altijd bruisende stad. Een groot aanbod aan horecazaken, grote terrassen en veel gezelligheid.

De lekkerste Nacho's van 't Hart, oer-Hollandse producten van café SAMSAM, livemuziek bij De Bruine Pij, een speciaal biertje bij Zeezicht of echt bourgondische genieten bij Moeke; in Breda kom je aan niets te kort.

Werken in de horeca van Breda biedt veel kansen, gezelligheid en ruimte om te ontwikkelen. Of je nu in de bediening staat, in de afwas, achter de bar of in de keuken. En of dat het nu fulltime of parttime is; in Breda zijn er mogelijkheden voor iedere Baas in de Horeca. Benieuwd naar de verschillende horecazaken in Breda? Bekijk hier de openstaande vacatures:

 

z47.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Breda

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Breda. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Breda. Een horeca job in Breda waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Breda in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Breda nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Ben jij de volgende Baas in de horeca?