Filters


Over horeca vacatures in Arnhem

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Arnhem? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Arnhem voor je. Werken in de horeca in Arnhem is ontzettend veelzijdig.

 

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Arnhem kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

 

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Arnhem!

_L1A6188.jpg

Horeca zaken in Arnhem

 

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland en daarbij een energieke stad!

 

De Bazen bij Burger King Arnhem beschrijven het zelf als een gezellige, drukke maar mooi omgeven stad! Er komen veel mensen shoppen, maar ook veel lokale gasten weten ons te vinden. Midden in het centrum, aan de Jansstraat vind je de Burger King. Met heerlijke Flame-Grilled Burgers of Twister Fries weten de Horeca Bazen iedere gast te laten genieten. Lees hier meer over de Burger King Arnhem:

 

_L1A6749.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Arnhem

 

Voor alle horecamedewerkers in Arnhem is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Arnhem. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Arnhem. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Arnhem pas echt een feestje!