Kom werken bij Meyer Horeca Groep! 

 

Op het service kantoor van Etten-Leur  worden zaken zoals inkoop, hr, marketing, finance geregeld. Dit is ook de standplaats van de technische dienst en vind je hier het secretariaat en de directie. Bekijk hier de openstaande vacatures! 


Over Meyer Horeca Groep

 

Meyer Horeca Groep exploiteert door heel Nederland een groot aantal horeca zaken. We werken zowel met pachters als met eigen exploitaties. Vanuit het service center in Etten-Leur ondersteunen en adviseren wij deze bedrijven. Het bedrijf zelf is aan het groeien en biedt jou mooie kansen om hier deel van uit te maken. Als werkgever in de horeca ben jij als medewerker ons belangrijkste kapitaal en zijn jouw kennis en kwaliteiten onmisbaar in ons succes. Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten en partners verrast en verzorgd, doet Meyer Horeca Groep dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en trots - en gelachen!

 

Op het service kantoor in Etten-Leur worden zaken als inkoop, hr, marketing geregeld. Dit is ook de standplaats van de technische dienst en vind je hier het secretariaat en de directie. Door het land hebben we echter nog meer leuke back office functies, bijvoorbeeld in de sales, banquet sales of administratief ondersteunende functie voor één of meerdere van de horecazaken. 

DSC_0081.jpg

Over werken bij Meyer Horeca Groep

 

Meyer Horeca Groep vindt goed werkgeverschap dus erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire
arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe
maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!


Zo zorgen we voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Zorgen we voor een prettige werkomgeving, kan je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.


Je kunt ook lekker jezelf zijn. Dat vinden we namelijk belangrijk, voor iedereen die gastvrijheid en het verwennen van de gasten op nummer 1 heeft staan is er plek als baas in de horeca!