Meyer Beheer
Er wordt hard samen gewerkt - met passie, ambitie en TROTS
Baas in de Horeca ac4ac2c7-b732-4da3-b3b0-db3af623d915.jpg

Over Meyer Beheer. 

 

Meyer Beheer exploiteert door heel Nederland een groot aantal horeca zaken. We werken zowel met pachters als met eigen exploitaties.

 

Vanuit het service center in Etten-Leur ondersteunen en adviseren wij deze bedrijven. Het bedrijf zelf is aan het groeien en biedt jou mooie kansen om hier deel van uit te maken. Als werkgever in de horeca ben jij als medewerker ons belangrijkste kapitaal en zijn jouw kennis en kwaliteiten onmisbaar in ons succes.

Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten en partners verrast en verzorgd, doet Meyer Beheer dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en trots - en gelachen!

 

Op het hoofdkantoor in Etten-Leur worden zaken als inkoop, hr, marketing geregeld. Dit is ook de standplaats van de technische dienst en vind je hier het secretariaat en de directie. Door het land hebben we echter nog meer leuke back office functies, bijvoorbeeld in de sales, banquet sales of administratief ondersteunende functie voor één of meerdere van de horecazaken. 

Baas in de Horeca

Contact Meyer Beheer B.V.

Adresgegevens

Pottenbakkerstraat 30

4871 EP Etten-Leur