Het is weer tijd voor leuk werk..

Start jouw carrière als Baas in de Horeca!

 

Hey Baas! Waar wacht je nog op!

Je kent het wel: die ene baan waar je naar toe moet, omdat het even niet anders kon. 

Je zit niet op je plek. Je zou het liefst naar buiten willen. Leuke collega's hebben. Baas zijn over je eigen planning. Vrij zijn. Lekker verdienen!

 

Maak nu de switch.

Word Baas over je zomer. Baas over je carrière. Word Baas in de Horeca. 

Tijdens jouw horecabaan werk je in een gezellige omgeving, heb je collega’s die al snel als vrienden voelen én verdien je een goed salaris!

 

In plaats van saai werk achter je bureau op de vijf in de klok zitten wachten, swingen achter de bar!? 

Niet alleen genieten in je vrije tijd, maar ook tijdens je werk? 

Struinen op een vol terras met een glimlach op je gezicht?

Werken in de horeca is iedere dag een feestje! 

 

In no-time leren we jou alle kneepjes van het vak en zorgen we dat jij niet alleen kan feesten in de kroeg maar ook op het werk!

 

Bij Baas in de Horeca vind je vacatures door heel Nederland. Zie jij jezelf al burgers bakken bij één van onze Burger King zaken, shinen op het terras bij Moeke, tappen achter de bar bij De Drie Gezusters of De Strand Kantine, cocktails shaken bij Havana of een Sub beleggen bij Subway? Het kan allemaal!

Geef jouw voorkeuren door en we nemen snel contact met jou op! 

 

Tot snel, Baas! 

STG_6587.jpg

Grand_Caf_Bellevue_Tiel_web-199_JPG.jpg

Meer weten over onze merken?

 

Moeke Bar en Keuken

De Moeke familie telt 9 vestigingen over het hele land. “Ik zit even bij Moeke” is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!

 

De Drie Gezusters

Als je De Drie Gezusters zet, dan zeg je één grote horecafamilie. De Drie Gezusters in Groningen kan simpelweg niet bestaan zonder haar 300 werknemers. Van receptionist tot gastheer en -vrouw; iedereen draag zijn steentje bij. De Drie Gezusters staat voor teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom! 

 

Burger King

Word Baas bij één van onze Burger King vestigingen door het hele land. Bij Burger King slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de bekende en geliefde burgers. Deze passie voel je als je bij Burger King werkt. Een echte teamspirit, vlammen met collega's en samen zorgen voor een friendly service! Werken bij Burger King is werken voor het leukste en lekkerste fast food merk. 

 

Subway

Bij Subway kan je terecht voor de lekkerste broodjes met een altijd vriendelijke service. Mede dankzij de medewerkers komen de gasten vaak terug. Werken bij Subway betekent werken in een fijn team, goede training en opleiding en natuurlijk een goed salaris!

 

Havana Den Haag 

Bij Havana Den Haag kom je binnen in een tropische sfeer. Iedereen kan hier zich zelf zijn ongeacht je achtergrond. Van het shaken van de lekkerste cocktails tot het werken in de late uurtjes tijdens de succesvolle feestavonden die er worden georganiseerd. We halen graag samen het beste uit jezelf! 


Maak de switch en word een Baas! 

 

 

Je werkt met je collega's, voor de gezelligheid, de gasten maar natuurlijk ook voor de voorwaarden. Werken in de horeca is altijd een feestje, want onder de streep:

 

  • Kan je jouw voorkeuren voor werkdagen/tijden aangeven. Een vast rooster of elke week verschillend, het is allemaal mogelijk.
  • Krijg jij natuurlijk geld! Werk je op flexibele basis krijg jij dit wekelijks uitbetaald. Bij vaste uren krijg je dit netjes iedere 25e uitbetaald.
  • Worden er meerdere trainingen geregeld, waardoor jij nog beter als Baas aan de slag kan!
  • Krijg jij maar liefst €15 korting per maand bij een sportschool bij jou in de buurt. (keuze uit 3.600 sportlocaties door heel Nederland)
  • Krijg jij mooie kortingen op eten en drinken bij andere zaken van Baas in de Horeca!
  • Heb jij natuurlijk nog veel meer voordelen van het werken bij Meyer Horeca Groep; denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en sporten. 
20181105_BurgerKing_051-6982.jpg