Over horeca vacatures in Tiel

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Tiel. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Tiel voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken. Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Tiel echt iets voor jou.

 

In de horeca vind je uiteenlopende banen van keukenmedewerker of barmedewerker. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Tiel!

Grand_Caf_Bellevue_Tiel_web-60_JPG.jpg

Horecazaken in Tiel

 

Tiel ligt midden in de Betuwe aan de Linge en de Waal. Misschien ken je het wel van fruitmannetje Flipje, maar Tiel heeft nog zoveel meer te bieden! De binnenstad is sfeervol met gezellige horecapleinen en markten.

 

Op een prachtige locatie op de dijk met uitzicht over de Waal vind je Grand Café Bellevue. Een warme en huiselijke plek waar je comfortabel kunt genieten van een goed verzorgde lunch, borrel of diner. Meer lezen over horecazaken in Tiel? Lees hier verder:
 

 

Grand_Caf_Bellevue_Tiel_web-199_JPG.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Tiel

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Tiel bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Tiel nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Tiel voor de start van jouw horeca avontuur.