de drie gezusters ziet je graag!

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij De Drie Gezusters vind je hier. 

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk.

 

Klik hier om direct naar de openstaande vacatures te gaan.

 

Lees meer over werken in de keuken en daaronder over werken in de bediening! 

 

Werken in de Keuken 

Dani & Viktor werken in de keuken, samen met Astrid, Mo en de rest van het keukenteam maken ze alle gerechten met plezier klaar.

 

Viktor heeft bij ons zijn vaste baan. Hij stond vroeger thuis al lekker in de keuken en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Voorbereiden, bereiden en opmaken; Zorgen dat de dagen in de keuken goed verlopen vindt hij heerlijk. Niet iedere avond te laat thuis is ook fijn, een mix van werktijden en dagen zorgen er zo ook voor dat er genoeg tijd is voor familie en vrienden. Iedere maand komt netjes op de 25e zijn salaris en als hij zou willen, bieden we genoeg training- en opleidingskansen om door te groeien in het vak. 

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

Word jij de nieuwe collega van Viktor? Bekijk de hele vacature hier of laat direct hier je gegevens achter.

test keuken.png

Werken in de Bediening

Met een team van fijne collega's werken Sofia en Michelle in de bediening. Zij zorgen met een grote glimlach dat alle gasten goed geholpen worden en maken er samen een feestje van.

 

Sofia is graag onder de mensen en zit niet graag stil. Naast haar school/studie is een baan in de bediening dan ook voor haar weggelegd; Het is enorm gezellig én flexibel. Stralend heeft ze zowel contact met de gasten als met haar collega's. Natuurlijk geniet Sofia ook van de leuke extra's die we bieden. Zoals de korting op eten en drinken, tickets voor een festival en de leuke personeelsborrels!

-          Maak nieuwe vrienden!

-          Bezoek de leukste feestjes

-          Wekelijks salaris

 

Word jij de nieuwe collega van Sofia? Lees hier.

 

Michelle werkt veelal vaste dagen dat is fijn, zodat ze haar werk goed kan combineren met thuis. Gastvrijheid zit altijd in haar; Ze nodigt graag familie en vrienden uit om ze goed in de watten te leggen. Dat geeft haar ook energie in haar werk, de gasten verwennen!
Haar vak is dan ook werken in de horeca. Als ze wil kan ze zich ook zeker verder ontwikkelen want we hebben mooie training en – opleidingskansen.

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

Pas jij wel bij Michelle in het team? Bekijk de hele vacature hier of laat direct hier je gegevens achter.

test bediening.png


Over De Drie Gezusters

 

De zusjes zoekt altijd meer familieleden met de Drie Gezusters glimlach.


Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters ademt De Drie Gezusters de sfeer van weleer. Zowel binnen als op ons verwarmde terras genieten gasten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Net zoals jij je thuis voelt waar je woont zo willen De Drie Gezusters ook dat de gasten zich thuis voelen als ze bij de zusjes op bezoek zijn. Dit merk je aan alles. De authentieke inrichting, de lekkere en vertrouwde gerechten, de leuke medewerkers. Gewoon alles lekker gezellig, net zoals thuis!

 

“HEB JIJ DE DRIE GEZUSTERS GLIMLACH?”

 

De zusjes bestaat uit meerdere horecagelegenheden waar je kunt werken. Zoals de Pub, de Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen.

STG_6992.jpg

Over werken bij dE DRIE GEZUSTERS

 

De Drie Gezusters is een levendig horecabedrijf in het hart van Groningen. De Drie Gezusters wordt als gastvrij, sympathiek en warm ervaren mede dankzij haar medewerkers. Zowel binnen in ons sfeervol ingerichte Grand Café als buiten op het verwarmde terras is het mogelijk om gezellig en intiem te genieten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, diner en een lekkere borrel. Daarnaast zijn Hotel De Doelen, Café Hoppe, Sports Bar De Groote Griet en de Upstairs ook onderdeel van de grote horecafamilie aan de Grote Markt zuidzijde.


Contact De Drie Gezusters

Adresgegevens

Grote Markt 36-39

9711 LV Groningen