De bedrijfsleider aan het woord!
Onderdeel van één grote familie

Mijn naam is Sil, bedrijfsleider van de Drie Gezusters. Wij zijn misschien wel één van de grootste horecabedrijven van Nederland, gelegen in hartje Groningen aan de Grote Markt. Wij zijn onder te verdelen in 4 verschillende bedrijfsonderdelen; uiteraard De Drie Gezusters, Café Hoppe, Sportsbar de Groote Griet, Upstairs voor het dansen tot in de late uurtjes en Hotel de Doelen. Samen zorgen ze voor een uniek bedrijf dat ook écht 24 uur per dag doorgaat.

Zelf ben ik de afgelopen 20 jaar doorgegroeid van terrasober tot bedrijfsleider. Als je echt de ambitie hebt kan je doorgroeien.

Elke dag wanneer ik naar mijn werk fiets merk ik dat ik weer iets blijer word naarmate ik dichterbij kom. Wanneer je het echt leuk vindt wat je doet, voelt het ook zeker niet als werken.

Als je baas bij ons wordt, word je onderdeel van één grote familie.

 

 

Baas in de Horeca 3 gezusters - Sil.jpg

Over De Drie Gezusters

 

De zusjes zoekt altijd meer familieleden met de Drie Gezusters glimlach.


Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters ademt De Drie Gezusters de sfeer van weleer. Zowel binnen als op ons verwarmde terras genieten gasten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Net zoals jij je thuis voelt waar je woont zo willen De Drie Gezusters ook dat de gasten zich thuis voelen als ze bij de zusjes op bezoek zijn. Dit merk je aan alles. De authentieke inrichting, de lekkere en vertrouwde gerechten, de leuke medewerkers. Gewoon alles lekker gezellig, net zoals thuis!

 

“HEB JIJ DE DRIE GEZUSTERS GLIMLACH?”

 

De zusjes bestaat uit meerdere horecagelegenheden waar je kunt werken. Zoals de Pub, de Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen.

Baas in de Horeca

Contact De Drie Gezusters

Adresgegevens

Grote Markt 36-39

9711 LV Groningen