de drie gezusters ziet je graag!

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij De Drie Gezusters vind je hier. 

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!

Word jij onderdeel van de grootste horecafamilie van Groningen?

 


Over De Drie Gezusters

 

De zusjes zoekt altijd meer familieleden met de Drie Gezusters glimlach.


Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters ademt De Drie Gezusters de sfeer van weleer. Zowel binnen als op ons verwarmde terras genieten gasten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. Net zoals jij je thuis voelt waar je woont zo willen De Drie Gezusters ook dat de gasten zich thuis voelen als ze bij de zusjes op bezoek zijn. Dit merk je aan alles. De authentieke inrichting, de lekkere en vertrouwde gerechten, de leuke medewerkers. Gewoon alles lekker gezellig, net zoals thuis!

 

“HEB JIJ DE DRIE GEZUSTERS GLIMLACH?”

 

De zusjes bestaat uit meerdere horecagelegenheden waar je kunt werken. Zoals de Pub, de Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen.

STG_6992.jpg

Over werken bij dE DRIE GEZUSTERS

 

De Drie Gezusters is een levendig horecabedrijf in het hart van Groningen. De Drie Gezusters wordt als gastvrij, sympathiek en warm ervaren mede dankzij haar medewerkers. Zowel binnen in ons sfeervol ingerichte Grand Café als buiten op het verwarmde terras is het mogelijk om gezellig en intiem te genieten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, diner en een lekkere borrel. Daarnaast zijn Hotel De Doelen, Café Hoppe, Sports Bar De Groote Griet en de Upstairs ook onderdeel van de grote horecafamilie aan de Grote Markt zuidzijde.


Contact De Drie Gezusters

Adresgegevens

Grote Markt 36-39

9711 LV Groningen