SAMSAM aan het woord.
Wij genieten van iedere gast.

Overdag kun je in en buiten op het terras van SAMSAM genieten van een lekkere lunch. Tal van broodjes waarbij we samenwerken met de keuken van onze buurvrouw en onze lokale bakker Pol van den Bogaert die volgens een eeuw oud recept speciaal voor ons zijn brood bakt op een ambachtelijke wijze. De ingrediënten komen uit ons eigen land, want wat lekker is hoeft zeker niet van ver te komen. Naast Broodjes kun je ook kiezen van soep en salades.

 

Bij SAMSAM gaan borrelen en eten hand in hand. Je hoeft de bar dus niet te verlaten om de dorstige maag te stillen! We serveren kleine gerechten welke je kunt delen met je vrienden of juist niet. Gerechten van eigen bodem met een moderne twist. Je kan het hier allemaal proeven. 

 

Bij café SAMSAM werkt je samen met je collega's, waarmee we ook graag een borrel drinken of een spelletje spelen buiten werk. 

Baas in de Horeca cafe samsam2.jpg

Over café SAMSAM

 

Een echt stadsborrelcafé net zoals in de 17e eeuw en na de vele oorlogen sinds 1953. Waar advocaat en arbeider broedelijk naast elkaar genieten van al het lekkers wat ons eigen land te bieden heeft. 

 

Ontdek de borrelkeuken met tal van kleine gerechten van eigen bodem en zee die je natuurlijk kunt delen of juist niet! 

 

Laat het speciaalbier je smaken met de uitgebreide selectie van zo'n dertig kleine brouwerijen uit Nederland. 

Wijn van eigen terroir of van de hand van hollandse emigranten en uiteraard jenever. Onze nationale trots is rijkelijk vertegenwoordigd, overdag kun je heerlijk lunchen in het café of op het grote terras onder de bomen van de grote markt. 

 

Baas in de Horeca

Vacatures bij café SAMSAM

Geen vacatures beschikbaar

Contact Café SAMSAM

Adresgegevens

Grote Markt 2

4811 XR Breda