Filters


Over horeca vacatures in Enschede

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Enschede. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Enschede voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken.

 

Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Enschede echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Enschede!

 

 

en99.jpg

Horeca zaken in Enschede

 

De bruisendste stad in het mooie Twente, een bourgondische en drukke stad. Er is altijd iets te doen! Aan de Oude Markt en de kleine straatjes daaromheen vind je veel horecagelegenheden. Voor iets lekkers tussen het shoppen door, om heerlijk te borrelen of te dineren.

 

Aan de gezellige Oude Markt vind je Moeke. Een grand café waar het altijd gezellig is. Voor de lekkerste flammkuchen, borrel of een goed gesprek kan je hier altijd terecht. Lees meer over Moeke Enschede en ontdek openstaande vacatures:

 

en62.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Enschede

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Enschede bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Enschede nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Enschede voor de start van jouw horeca avontuur.