Filters


Over horeca vacatures in Beverwijk

 

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Beverwijk? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Beverwijk voor jou.

 

Als horecamedewerker in Beverwijk ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Beverwijk en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

BK nieuw 1.jpg

Horeca zaken in Beverwijk

 

Langs de snelweg de A22 vind je de Burger King. Dagelijks komen er veel gasten langs gereden die blij worden gemaakt met de heerlijkste Flame-Grilled burgers, Twister Fries of verse sandwiches!

 

Bij de Burger King in Beverwijk zorgen we dat je met de juiste training straks echt als een Baas aan de slag kunt. Lees meer over de openstaande vacatures in de Burger King Beverwijk:

 

 

BK Nieuw 2.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Beverwijk

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Beverwijk. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Beverwijk. Een horeca job in Beverwijk waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Beverwijk in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Beverwijk nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Horeca Groep. Ben jij de volgende Baas in de horeca?