moeke nijmegen ziet je graag!

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Moeke Nijmegen vind je hier.

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!

 

Klik hier om direct naar de openstaande vacatures te gaan.

 

Lees meer over werken in de keuken en daaronder over werken in de bediening! 

Werken in de Keuken 

Dani & Viktor werken in de keuken, samen met Astrid, Mo en de rest van het keukenteam maken ze alle gerechten met plezier klaar.

 

Dani vindt het fijn om bezig te zijn, een kantoorbaantje en de hele dag zitten hoeft voor hem echt niet. Naast zijn school/studie is werken bij ons in de keuken precies de bijbaan die bij hem past!

 

Het verdient goed, hij is lekker met z'n handen bezig en hij krijgt iedere week zijn salaris. Doe daarbovenop nog de korting voor zijn sportabonnement dat je bij ons krijgt en je snapt.... Perfect match. 

 

-          Goed verdienen

-          Wekelijks salaris

-          Korting op jouw sportabonnement

 

Weten wat Dani doet? Check de vacature hier of laat direct je gegevens achter

 

Viktor heeft bij ons zijn vaste baan. Hij stond vroeger thuis al lekker in de keuken en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Voorbereiden, bereiden en opmaken; Zorgen dat de dagen in de keuken goed verlopen vindt hij heerlijk.

 

Niet iedere avond te laat thuis is ook fijn, een mix van werktijden en dagen zorgen er zo ook voor dat er genoeg tijd is voor familie en vrienden. Iedere maand komt netjes op de 25e zijn salaris en als hij zou willen, bieden we genoeg training- en opleidingskansen om door te groeien in het vak. 

 

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

Word jij de nieuwe collega van Viktor? Bekijk de hele vacature hier of laat direct hier je gegevens achter.

 

test keuken.png

Werken in de Bediening

Met een team van fijne collega's werken Sofia en Michelle in de bediening. Zij zorgen met een grote glimlach dat alle gasten goed geholpen worden en maken er samen een feestje van.

 

Michelle werkt veelal vaste dagen dat is fijn, zodat ze haar werk goed kan combineren met thuis. Gastvrijheid zit altijd in haar; Ze nodigt graag familie en vrienden uit om ze goed in de watten te leggen. Dat geeft haar ook energie in haar werk, de gasten verwennen!


Haar vak is dan ook werken in de horeca. Als ze wil kan ze zich ook zeker verder ontwikkelen want we hebben mooie training en – opleidingskansen.

 

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

Pas jij wel bij Michelle in het team? Bekijk de hele vacature hier of laat direct hier je gegevens achter.

test bediening.png


Over Moeke

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

RijkinBeeld-7450.jpg

Over werken bij mOEKE nijmegen

 

Moeke Nijmegen is gelegen op een bijzondere locatie. Moeke Nijmegen is gelegen aan de Lentse plas, aan het strand. Gasten genieten hier van ieder seizoen. Aan het strand, op het terras of gezellig binnen in de open lichte ruimte.

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!


Contact Moeke Nijmegen

Adresgegevens

Willem van Arenbergstraat 6

6515 AT Nijmegen