Moeke Baas aan het woord.
"Wie goed doet, goed ontmoet"

Hoi ik ben Allissa, sinds 2016 ben ik werkzaam bij verschillende zaken van Meyer Beheer.

 

Sinds begin dit jaar ben ik begonnen als bedrijfsleider van Moeke Nijmegen. Dit is voor mij een grote uitdaging, een nieuwe zaak met een nieuw team. Wij zijn echt de hotspot van Nijmegen, gelegen aan de Lentse plas. Bij ons loop je vanaf het terras zo het strand op, wat direct een vakantiegevoel geeft. Ons brede assortiment aan bieren, de uitgebreide kaart of een lekker ijsje van de ijskraam? Bij ons kan alles! Wij leggen iedere gast graag in de watten.

 

Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, zoals Moeke altijd zegt: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Dit heb ik zelf mee mogen maken. Ik vind het daarom ook belangrijk om in mijn huidige functie collega’s te helpen in hun ontwikkeling en het beste uit zichzelf te halen.

 

Geen één dag is hetzelfde en we maken er iedere dag weer een feestje van.

Baas in de Horeca DSC_0045.JPG

Over Moeke Nijmegen

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Nijmegen

Adresgegevens

Willem van Arenbergstraat 6

6515 AT Nijmegen