De bazen aan het woord.
Alle gasten lopen met een grote glimlach de deur uit.

Wij zijn Martijn & Diego, beide bedrijfsleiders bij Moeke Nijkerk.

 

De landelijke omgeving, het prachtige terras en de centrale ligging in Nederland zorgt voor een unieke locatie. Zo staan wij bekend voor bruiloften, vergaderingen en partijen. Maar ook bierliefhebbers of zonaanbidders zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Wij zijn beide doorgegroeid binnen de horeca en vinden het daarom mooi om te zien dat we zelf ook deze kansen bieden! Voor alle collega’s worden er bij Moeke cursussen aangeboden om hun kennis en vakmanschap te vergroten.

 

De gasten en de collega’s zorgen voor onze passie voor het vak. Moeke’s Kroost; ofwel onze collega’s zijn net als wij verzot op het verwennen van onze gasten. Elke dag geven wij 100% om onze kennis over te dragen en het hele bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bij ons is geen dag hetzelfde, alle gasten lopen met een grote glimlach de deur uit en daar zijn wij trots op!

Baas in de Horeca Martijn en Diego - Moeke Nijkerk.jpg

Over Moeke Nijkerk

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Nijkerk

Adresgegevens

Oude Barneveldseweg 98

3862 PS Nijkerk