Burger King

 

Werken bij Burger King betekent werken met een team, een team van Bazen. Samen staan jullie klaar voor de gasten en zorgen jullie voor burgers van de grill. Samen zorgen jullie goed voor de gasten en Burger King zorgt ook voor jou! Voor Burger King ben jij als medewerker belangrijk voor ons. 


Baas worden?

Wij weten natuurlijk dat het enorm leuk is..

 

Bij Burger King werk je niet alleen voor een mooi merk. Je werkt met je collega's, voor de gezelligheid, de gasten maar natuurlijk ook voor de voorwaarden. Werken bij Burger King is altijd een feestje, want onder de streep:

 

  • Kan je jouw voorkeuren voor werkdagen/tijden aangeven. Een vast rooster of elke week verschillend, het is allemaal mogelijk.
  • Krijg jij natuurlijk geld! Werk je op flexibele basis krijg jij dit wekelijks uitbetaald. Bij vaste uren krijg je dit netjes iedere 25e uitbetaald.
  • Worden er meerdere trainingen geregeld, waardoor jij nog beter als Baas aan de slag kan!
  • Krijg jij mooie kortingen op eten en drinken bij andere zaken van Meyer Horeca Groep! 
  • Heb jij natuurlijk nog veel meer voordelen van het werken bij Meyer Horeca Groep! denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en sporten. 
_L1A6311.jpg

Zie jij het wel zitten bij Burger King?


Werken bij Burger King betekent werken met plezier, met collega's en jezelf zijn. Met de vriendelijkheid en gastvrijheid waarmee jij voor de gasten zorgt, zorgt Meyer Horeca Groep voor jou.  Er wordt samen hard gewerkt, - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen! 

 

Werken bij Burger King doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt, voor de gasten en omdat het concept je aanspreekt. Het totaal plaatje klopt. 

_L1A6858.jpg

Over Burger King

 

Bij Burger King zoeken we Bazen met een grote glimlach. 

 

Met overheerlijke burgers uit de grill en een vriendelijke service zorgen de medewerkers voor tevreden gasten. Het team werkt samen en zorgt daardoor voor een goede werksfeer. We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk! 

 

We zorgen voor training in opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Daarnaast vinden we een prettige werkgeving belangrijk. Zo kan je ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.

 

Je kunt lekker jezelf zijn!