Join the team! 


Over Belgisch biercafé Boudewijn

Bij een Belg wordt u goed in de watten gelegd.

 

 

Belgisch Biercafé Boudewijn opende medio 2006 haar deuren op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. De warme sfeer uit België en de gastvrijheid uit Rotterdam gaan hier fijn gepaard!

 

Boudewijn brengt een stukje België naar Rotterdam. Niet alleen met het interieur maar uiteraard ook met een grote diversiteit aan Belgisch bieren: 24 van de tap en meer dan 200 op fles. Daarnaast is het genieten van de Belgische gerechten zoals garnalenkroketjes, mosselen en runderstoverij.

 

In de zomermaanden heeft Boudewijn nog een verrassing: de binnentuin. Achter het café bevindt zich een verademing in het centrum van Rotterdam; een heerlijke tuin om te genieten van lunch, diner of van een heerlijk verfrissend biertje.

Kortom: een stukje Rotterdamse Bourgondische gezelligheid, waar jong en oud, student of starter, vutter of arbeider, yup en gezin elkaar ontmoeten. Kom snel eens langs!

Knipsel2.JPG

Over Belgisch biercafé Boudewijn

 

Gastvrijheid, daar staat het Belgisch Biercafé om bekend. Bij een Belg wordt u goed in de watten gelegd.

Onze keukenbrigade bereidt met liefde typisch Belgische gerechten, zoals garnalenkroketten, mosselen, een heerlijke malse steak, onze befaamde Burger met gebakken ei, of een overheerlijke Vlaamse stoverij. Tevens serveren wij dagelijks een wisselende dagschotel voor € 13,50. Naast onze heerlijke gerechten hebben wij ook een zeer ruime sortering mooie Belgische bieren. Wij raden u daarom aan om een kijkje te nemen in onze bierkaart.

We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons café!


Belgisch Biercafé Boudewijn

Adresgegevens

Nieuwe binnenweg 53 AB

3014 GD Rotterdam