Zie jij het wel zitten bij Zeezicht?

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Zeezicht vind je hier.

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!


Over Zeezicht

 

Het beroemdste lunchcafe van de stad. Dat durven we wel te zeggen en maken we ook graag waar.

Ons restaurant bestaat al bijna dertig jaar en dat is niet voor niets. Een altijd verrassende kaart met ingredienten die wij bij onze eigen boeren halen. Dat is niet nieuw of hip. Dat doen we al heel lang en vinden we nog steeds lekker. Moderne klassiekers in combinatie eenvoudig en eerlijk. Het leven is al zwaar genoeg ;-)

Het cafe heeft maar liefst dertig tapkranen! Ontdek hier de beste bieren van de wereld door ons zelf geselecteerd en geimporteerd. Zo zit je altijd eerste rang.

z42.jpg

Over werken bij Zeezicht

 

Op de begane grond bevindt zich het knusse café. Hier serveren we eerlijke koffie en een goede lunch met diverse broodjes, soepen en salades. De bar is het domein van meer dan honderd verschillende bieren waarvan 30 op tap! 

 

Het restaurant is te vinden op de eerste verdieping. Een uitgebreide menukaart met moderne klassiekers en smaakvolle verrassingen.

 

Als Baas bij Zeezicht verbreed je je kennis over bieren, kan je knallen met je collega's op het terras en de gasten blij maken in het restaurant. Kortom: geen dag is hetzelfde!


Contact Zeezicht

Adresgegevens

Ridderstraat 1

4811JA Breda

Contactgegevens