Filters


Over horeca vacatures in Bruchem

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Bruchem? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Bruchem voor je. Werken in de horeca in Bruchem is ontzettend veelzijdig.

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Bruchem kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Bruchem!

_L1A6168.jpg

Horeca zaken in Bruchem

 

Langs de snelweg de A2 vind je de Burger King en Subway. Dagelijks komen er veel gasten langs gereden die blij worden gemaakt met de heerlijkste Flame-Grilled burgers, Twister Fries en verse sandwiches! Bij beide restaurants werk je samen in een hecht en divers team. Samen zorgen zij iedere dag voor de lekkerste burgers, shakes en subs. Wij zorgen voor de juiste training zodat jij echt aan de slag kan als een Baas! En natuurlijk ook de personeelsbijeenkomsten en uitjes waar nog lang over wordt nagepraat.
Meer weten? Ontdek meer over onze horecazaken in Bruchem:

 

_N4C0306.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Bruchem

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Bruchem bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Bruchem nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Bruchem voor de start van jouw horeca avontuur.