Moeke komt naar Ede!
Ik zit even bij Moeke is een begrip.

Hoi allemaal, ik ben Glenn, bedrijfsleider van Moeke Ede.

Moeke Ede ligt op de rand van het centrum van Ede. We hebben haar deuren geopend op 28 april jl. Net als ieder ander horeca bedrijf hebben we al een hoop voor onze kiezen gekregen de afgelopen maanden wat ons doel, gastvrijheid verlenen, wat lastiger heeft gemaakt. Gelukkig hebben we een zomer kunnen draaien zonder al te veel maatregelen. Ben ontzettend trots op wat het team tot nu toe heeft laten zien en zijn nog iedere dag bezig om ervoor te zorgen dat het de gasten aan niets

ontbreekt.

Als bedrijfsleider van Moeke Ede wil ik ervoor zorgen dat er voor het team van Moeke Ede een fijne werksfeer en werkomgeving wordt gecreëerd. Alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat het onze collega’s aan niets ontbreekt en zij hun werk naar behoren kunnen uitvoeren. We proberen altijd als een team te denken en er naar te streven dat iedereen zich betrokken en verbonden voelt met het bedrijf.

 

Baas in de Horeca Foto Glenn.png

Over Moeke

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Ede

Adresgegevens

Breelaan 2a

6711 MR Ede

Contactgegevens