Over horeca vacatures in Ede

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Ede. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Ede voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken.

 

Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Ede echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Ede!

RijkinBeeld-8462.jpg

Horecazaken in Ede

Ede ligt in een prachtige groene natuurlijke omgeving. In Ede heb je veel verschillende horecagelegenheden; of je nu gezond wilt eten, op zoek bent naar een internationaal restaurant of op zoek bent naar een lekkere daghap. Dit betekent voor de Bazen in Ede veel mogelijkheden en kansen om zichzelf verder te ontwikkelen.

 

In het oude politiebureau gelegen in het centrum van Ede vind je Moeke. De huiskamer van Ede, een grand café waar iedereen, op ieder moment van de dag welkom is voor de koffie, lunch, diner of een goed gesprek. Meer weten over Moeke in Ede? Lees hier verder en ontdek de openstaande vacatures:

 

AAA_8429.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Ede

 

Voor alle horecamedewerkers in Ede is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Ede. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Ede. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Ede pas echt een feestje!