Word jij Baas bij Moeke Den Bosch?
We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat!

 

Moeke Den Bosch te vinden op de Pettelaarse Schans aan de rand van Den Bosch. Wij zijn goed bereikbaar via de snelweg en met de fiets ben je binnen 10 minuten in de binnenstad. De gasten komen hier om een wandeling te maken in een prachtige omgeving omringd door water en groen om daarna te genieten van iets lekkers bij Moeke.. 

 

Werken bij Moeke geeft jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als een echte Baas. Daarnaast bieden wij trainingen en cursussen zodat je verder kunt doorgroeien binnen ons bedrijf. Maar nog belangrijker is dat jij komt te werken in een gezellig team!  

Baas in de Horeca RijkinBeeld-8404.jpg

Over Moeke Den Bosch

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Den Bosch

Adresgegevens

De Pettelaarseschans 1

5216 CG Den Bosch