Over horeca vacatures in Groningen

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Groningen. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Groningen voor je geselecteerd!

 

De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken. Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Groningen echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken?

 

Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Groningen!

STG_6487.jpg

Horecazaken in Groningen

 

Groningen staat bekend om zijn prachtige monumenten, de gezellige binnenstad en levendige sfeer door de vele studenten. Middenin het centrum aan de Grote Markt vind je De Drie Gezusters. Hier genieten gasten zowel binnen als op het verwarmde terras van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner. De authentieke inrichting, de lekkere en vertrouwde gerechten en de gezellige medewerkers doen denken aan een sfeervol thuis, waar je graag iedere dag terugkomt. De Drie Gezusters bestaat uit meerdere horecagelegenheden waar je kunt werken. Zoals de Pub, de Hoppe, de Groote Griet, de Upstairs en Hotel de Doelen. Meer weten over de Drie Gezusters in Groningen? Lees hier verder:

 

STG_6587.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Groningen

 

Voor alle horecamedewerkers in Groningen is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Groningen. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Groningen. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Groningen pas echt een feestje!