Kom werken bij Sportsbar de Groote Griet!

 

Ben jij een echte sportsfanaat en wil je geen wedstrijd missen? Bij Sportsbar de Groote Griet mis je geen seconde! 

Jouw baan bij Sportsbar de Groote Griet vind je hier. 

Geen vacatures gevonden

Over Sportsbar de Groote Griet

 

"Groote Griet ben ik gehieten,
Om wijd en weer kon ik wel schieten,
Ik kreeg een kogel in mijn mond,
Ik schoot hem door de Haarder toren,
En toen nog zeven voet in de grond."

 

 

Dit gedichtje komt uit 1672 en het is geschreven door de Groningse bevolking na de overwinning op Bommen Berend. De Groote Griet opende haar deuren in 1976 en is sindsdien een vaste waarde aan de Grote Markt. Ze kende vele gezichten, maar ademde altijd de traditionele kroeg uit. Het interieur is in de jaren niet veel veranderd en de vele barplaten en reclame uitingen getuigen van deze historie. Ze is als een vrouw vol met tatoeages.

 

Sinds enkele jaren maakt ze furore als de Sports Bar van Groningen. Met elf tv's en twee beamerschermen heeft ze de mogelijkheid om vrijwel alles uit te zenden wat er qua sport te zien is. De Groote Griet leent zich perfect voor een goed gesprek aan de bar met een van de vele speciaalbieren. Dit is dan ook de reden waarom veel stadjers, (internationale) studenten en expats in de Griet vertoeven. Deze enigszins opmerkelijke mengelmoes komt tezamen op een zaterdagmiddag om voetbal te kijken, waar alle competities dwars door elkaar gevolgd worden.

Foto griet.jpg

Over werken bij Sportsbar de Groote Griet

 

Sports Bar De Groote Griet is een begrip in Groningen. Een Engelse pub met een Amerikaans randje. Gasten raken niet uitgekeken wanneer ze ons bierassortiment zien. Voor ieder is er wat wils. Daarnaast kunnen ze met hun drankje en de heerlijke hapjes genieten van alle live sportwedstrijden.

 

Sports Bar De Groote Griet en Café Hoppe zijn samen met De Drie Gezusters, Hotel De Doelen en de Upstairs één grote horecafamilie aan de Grote Markt zuidzijde.


Contact Sportsbar de Groote Griet

Adresgegevens

Grote Markt 37

9711 LV Groningen

Contactgegevens