Moekes wijste aan het woord.
Ons team staat altijd voor je klaar.

Mijn naam is Jos, trotse bedrijfsleider bij Moeke Ginneken. Wij zijn de eerste Moeke, gevestigd in de mooie wijk het Ginneken in Breda. Door onze centrale ligging hebben wij een echte wijkfunctie, waarbij de sfeer van een dorpscafé aanwezig is. Wij bieden veel carrière mogelijkheden, van het verantwoordelijk zijn voor bepaalde taken tot doorgroeien naar assistent bedrijfsleider of meer.

Horeca is een fantastische mooie tak van sport. Van het ’s morgens openen van de zaak tot het sluiten, never a dull moment. Samen met je team bikkelen tijdens een warme zomerdag en het blij maken van iedere gast, dat is waar wij het voor doen! Bij ons ontstaan mooie, levenslange vriendschappen. We werken hard, maar zien veel gasten tevreden vertrekken en daardoor vaker terugkomen, dat maakt het zo mooi. Ik zou echt niets anders willen en kunnen!

Baas in de Horeca Moeke Ginneken - Jos.jpg

Over Moeke Ginneken

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Ginneken

Adresgegevens

Ginnekenmarkt 17

4835 JC Breda