Filters


Over horeca vacatures in Geffen

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Geffen? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Geffen voor je. Werken in de horeca in Geffen is ontzettend veelzijdig.

 

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Geffen kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

 

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Geffen!

_L1A6168.jpg

Horecazaken in Geffen

 

Gelegen aan de A59 aan de Bosschebaan vind je Burger King en Subway Geffen. Hier maken gasten een pitstop voor de heerlijke Flame-Grilled burgers, Twister Fries en verse sandwiches. Bij beide restaurants werk je samen in een hecht en divers team. Samen zorgen zij iedere dag voor de lekkerste burgers, shakes en subs.

 

Wij zorgen voor de juiste trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zodat jij aan de slag kan als een Baas!
En natuurlijk ook de personeelsbijeenkomsten en uitjes waar nog lang over wordt nagepraat.
Meer weten? Ontdek meer over onze horecazaken in Geffen:

 

_L1A6993.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Geffen

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Geffen. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Geffen. Een horeca job in Geffen waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Geffen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Geffen nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Ben jij de volgende Baas in de horeca?