Word Baas bij de Burger King!
En word onderdeel van een hecht team!

Hoi, ik ben Stefan en ik ben Restaurant Manager van Burger King en Subway Geffen. Een gevarieerde en uitdagende baan waarin ik dagelijks streef naar het beste voor onze gasten en mijn medewerkers.

Mijn team is hecht, maar ook divers. Zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn en de sfeer in de groep goed is vind ik erg belangrijk. Uiteindelijk moeten we er samen voor zorgen dat onze gasten de lekkerste burgers, shakes en subs krijgen.

Ik zie mezelf graag als een vleugje rock ’n roll in de wereld van Fast Food, want een Burger King crew is voor mij net een band. Eentje waarvoor we nog nieuwe muzikanten zoeken. Sta jij graag voor op het podium om onze gasten te helpen? Of zorg je er vanuit de keuken liever voor dat het werkritme goed blijft? Met onze on- the- job trainingen en online trainingsprogramma ben jij binnen de kortste keren een onmisbaar lid van dit team!

 

Baas in de Horeca Stefan Geffen.jpg

Over Burger King Geffen

 

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Geffen

Adresgegevens

Bosschebaan, De Lucht 114

5384 VZ Heesch