Filters

Loading...

Over horeca vacatures in Muiden

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Muiden? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Muiden voor je. Werken in de horeca in Muiden is ontzettend veelzijdig.

 

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Muiden kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot bediening en van afwas tot bedrijfsleider.

 

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Muiden!

BK Team

Horeca zaken in Muiden

In het winkelcentrum Maxis Muiden in Muiden kun je jezelf de hele dag vermaken. Naast een ruim aanbod winkels, vind je hier ook Burger King en Subway Muiden.

 

Na een lange dag winkelen schuif je hier aan voor heerlijke Flame-Grilled burgers, Twister Fries en verse sandwiches. Het hechte team zorgt iedere dag voor de lekkerste burgers, shakes en subs.

 

Wij zorgen voor de juiste trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zodat jij aan de slag kan als een Baas! En natuurlijk ook de personeelsbijeenkomsten en uitjes waar nog lang over wordt nagepraat. Meer weten? Lees hier verder:

 

 

sw1.JPG

Werken bij Baas in de Horeca in Muiden

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Muiden bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Muiden nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Horeca Groep-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Muiden voor de start van jouw horeca avontuur.