Filters


Over horeca vacatures in Emmen

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Emmen? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Emmen voor jou.

 

Als horecamedewerker in Emmen ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Emmen en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

_L1A7023.jpg

Horeca zaken in Emmen

In en rondom Emmen zijn veel bezienswaardigheden. Hierdoor komen er veel toeristen, en is er altijd wat te beleven. Zo zijn er ook veel horecagelegenheden te vinden in Emmen.

 

De Bazen van Burger King Emmen omschrijven het als een prachtig gelegen stad waar altijd iets te beleven valt! Tegenover het bekende dierenpark Wildlands en in de buurt van het winkelcentrum de Weiert ligt de Burger King in Emmen. Een plek waar altijd veel te beleven valt. Meer weten over Burger King Emmen? Lees hier verder:

 

_L1A6858.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Emmen

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Emmen. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Emmen. Een horeca job in Emmen waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Emmen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Emmen nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Ben jij de volgende Baas in de horeca?