Havana aan het woord.
Bij ons is het altijd gezellig.

Havana is al 25 jaar een begrip in Den Haag. We zijn een gezellig cocktailrestaurant met ongedwongen sfeer in het hart van de stad op loopafstand van alle musea, bioscopen, het Binnenhof en vele andere bezienswaardigheden. Het restaurant is 7 dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Onze keuken is een combinatie van de Zuid-Amerikaanse en Europese keuken. Gasten komen speciaal bij ons eten voor de nachos caliente samen met een heerlijke cocktail.  

 

Werken bij Havana is leuk door de diversiteit aan personeel, de laagdrempeligheid en de teamspirit. Hier kan jij jezelf zijn, ongeacht je achtergrond. Als jij je best doet, is er een plek voor je ongeacht je ervaring, daar zijn we trots op. Zowel in de winter als zomer kan het goed druk zijn, maar door humor en hard werken heb je altijd een voldaan gevoel eind van de dag. Omdat we veel verschillende diensten hebben over de hele week, is er genoeg diversiteit aan werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. Jaarlijks zijn er Evaluatie en Toekomstgesprekken en tussentijdse beoordelingsgesprekken om er voor te zorgen dat er altijd uitdagingen blijven.  

 

Je hebt mensen die kijken naar een ander en je hebt mensen die zien een ander. Als je de laatste bent, dan moet je vooral in de horeca gaan werken.

Baas in de Horeca _20200706_205121.JPG

Over Havana 

 

Havana is een gezellig restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Onze keuken is een combinatie van Zuid-Amerikaanse gerechten en Europese gerechten. Wij hebben geen Cubaanse keuken, zoals de naam misschien doet verwachten.

 

Buiten het lekkere eten serveren we diverse cocktails om lekker in tropische sferen te komen. Wekelijks worden er in de late uurtjes feestavonden georganiseerd waar een ontspannen sfeer en gezelligheid centraal staan. 

Baas in de Horeca

Contact Havana

Adresgegevens

Buitenhof 19

2513 AG Den Haag