Join the team van Havana Den Haag!

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Havana Den Haag vind je hier.

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk. 

 

Klik hier om direct naar de openstaande vacatures te gaan.

 

Lees meer over werken in de keuken en daaronder over werken in de bediening! 

Werken in de Keuken 

 

 

Viktor heeft bij ons zijn vaste baan. Hij stond vroeger thuis al lekker in de keuken en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Voorbereiden, bereiden en opmaken; Zorgen dat de dagen in de keuken goed verlopen vindt hij heerlijk. Niet iedere avond te laat thuis is ook fijn, een mix van werktijden en dagen zorgen er zo ook voor dat er genoeg tijd is voor familie en vrienden. Iedere maand komt netjes op de 25e zijn salaris en als hij zou willen, bieden we genoeg training- en opleidingskansen om door te groeien in het vak. 

-          Iedere maand op de 25e salaris

-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Mogelijkheid tot doorgroeien, opleidingen en ontwikkeling

 

Word jij de nieuwe collega van Viktor? Bekijk de hele vacature hier of laat direct hier je gegevens achter.

test keuken.png

Werken in de Bediening

Met een team van fijne collega's werken Sofia en Michelle in de bediening. Zij zorgen met een grote glimlach dat alle gasten goed geholpen worden en maken er samen een feestje van.

 

Sofia is graag onder de mensen en zit niet graag stil. Naast haar school/studie is een baan in de bediening dan ook voor haar weggelegd; Het is enorm gezellig én flexibel. Stralend heeft ze zowel contact met de gasten als met haar collega's. Natuurlijk geniet Sofia ook van de leuke extra's die we bieden. Zoals de korting op eten en drinken, tickets voor een festival en de leuke personeelsborrels!

-          Maak nieuwe vrienden!

-          Bezoek de leukste feestjes

-          Wekelijks salaris

 

Word jij de nieuwe collega van Sofia? Lees hier meer of laat direct je gegevens achter.

 

 

test bediening 2.png


Over Havana Den Haag

 

Havana is een gezellig restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Onze keuken is een combinatie van Zuid-Amerikaanse gerechten en Europese gerechten. Wij hebben geen Cubaanse keuken, zoals de naam misschien doet verwachten.

 

Buiten het lekkere eten serveren we diverse cocktails om lekker in tropische sferen te komen. Wekelijks worden er in de late uurtjes feestavonden georganiseerd waar een ontspannen sfeer en gezelligheid centraal staan. 

DSC07057.jpg

Over werken bij Havana Den Haag

 

Werken bij Havana is leuk door de diversiteit aan personeel, de laagdrempeligheid en de teamspirit. Hier kan jij jezelf zijn, ongeacht je achtergrond. Als jij je best doet, is er een plek voor je ongeacht je ervaring, daar zijn we trots op. Zowel in de winter als zomer kan het goed druk zijn, maar door humor en hard werken heb je altijd een voldaan gevoel aan het eind van de dag. Doordat we veel verschillende diensten hebben verspreid over de hele week, zijn er voldoende mogelijkheden aan werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. We halen graag samen het beste uit jezelf!

 

Je hebt mensen die kijken naar een ander en je hebt mensen die een ander zien. Zie jij een ander? Wordt dan Baas in de Horeca!


Contact Havana

Adresgegevens

Buitenhof 19

2513 AG Den Haag