Join the team van Havana Den Haag!

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Havana Den Haag vind je hier.

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!


Over Havana Den Haag

 

Havana is een gezellig restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag op loopafstand van vele theaters, bioscopen en andere bezienswaardigheden. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met verse producten en gasten uit alle windstreken. Onze keuken is een combinatie van Zuid-Amerikaanse gerechten en Europese gerechten. Wij hebben geen Cubaanse keuken, zoals de naam misschien doet verwachten.

 

Buiten het lekkere eten serveren we diverse cocktails om lekker in tropische sferen te komen. Wekelijks worden er in de late uurtjes feestavonden georganiseerd waar een ontspannen sfeer en gezelligheid centraal staan. 

20200706_205121.JPG

Over werken bij Havana Den Haag

 

Werken bij Havana is leuk door de diversiteit aan personeel, de laagdrempeligheid en de teamspirit. Hier kan jij jezelf zijn, ongeacht je achtergrond. Als jij je best doet, is er een plek voor je ongeacht je ervaring, daar zijn we trots op. Zowel in de winter als zomer kan het goed druk zijn, maar door humor en hard werken heb je altijd een voldaan gevoel aan het eind van de dag. Doordat we veel verschillende diensten hebben verspreid over de hele week, zijn er voldoende mogelijkheden aan werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden. We halen graag samen het beste uit jezelf!

 

Je hebt mensen die kijken naar een ander en je hebt mensen die een ander zien. Zie jij een ander? Wordt dan Baas in de Horeca!


Contact Havana

Adresgegevens

Buitenhof 19

2513 AG Den Haag