Filters


Over horeca vacatures in Den Haag

 

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Den Haag? Van barmedewerker tot zelfstandig werkend kok, wij hebben de leukste horeca vacatures in Den Haag voor jou.

 

Als horecamedewerker in Den Haag ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team voor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die ervoor zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Den Haag en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

 

n35.jpg

Horecazaken in Den Haag

Den Haag, een van de grotere steden in Nederland en prachtig gelegen aan zee. Met veel verschillende pleinen, vind je overal meerdere horecagelegenheden. Werken in de horeca van Den Haag biedt veel kansen, gezelligheid en ontwikkelmogelijkheden. Of je nu in de bediening staat, in de afwas, achter de bar of in de keuken, als bijbaan of fulltime job; in Den Haag zijn er mogelijkheden voor iedere Baas in de Horeca.

 

Midden in het centrum van Den Haag vind je Havana. Een echt Cubaans restaurant waar prachtige cocktails worden geserveerd. Meer weten over Havana in Den Haag en de openstaande vacatures? Lees hier meer:

 

Havana-02003-min.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Den Haag

 

Voor alle horecamedewerkers in Den Haag is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Horeca Groep. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Den Haag. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Horeca Groep. Zo wordt werken in de horeca in Den Haag pas echt een feestje!