Moekes baas aan het woord.
Bij Moeke voel je je thuis.

Hoi, Ik ben Rene, bedrijfsleider van Moeke Delft. Wij zijn gevestigd op het gezelligste plein van Delft wat bruist van horecagelegenheden.

Ik ben verantwoordelijk voor het gehele filiaal, samen met de collega’s werken we om het beste resultaat te behalen. De afwisseling van de voorbereiding, administratie en het werken op de vloer maakt mijn functie zeer divers.

Mijn team gaat voor elkaar door het vuur en komt ook graag buiten werktijd als gast langs bij Moeke.

 

Elke nieuwe medewerker wordt met open armen ontvangen en met veel plezier ingewerkt, zo maken wij van onervaren mensen ook echter horecatoppers! Om dit samen met mijn team te kunnen doen, maakt mij trots. Wij zijn continu bezig met het beste uit onze medewerkers te halen en bieden diverse trainingen.

 

 

 

Baas in de Horeca Moeke Delft - Rene.jpg

Over Moeke Delft

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Delft

Adresgegevens

Beestenmarkt 16

2611 GB Delft