moeke delft ziet je graag!

 

Knallen in de keuken of stralen op het terras!? Jouw baan bij Moeke Delft vind je hier.

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; het is allemaal mogelijk!

 

Klik hier om direct naar de openstaande vacatures te gaan.

 

Lees meer over werken in de keuken en daaronder over werken in de bediening! 

Werken in de Keuken 

Dani & Viktor werken in de keuken, samen met Astrid, Mo en de rest van het keukenteam maken ze alle gerechten met plezier klaar.

 

Dani vindt het fijn om bezig te zijn, een kantoorbaantje en de hele dag zitten hoeft voor hem echt niet. Naast zijn school/studie is werken bij ons in de keuken precies de bijbaan die bij hem past!

 

Het verdient goed, hij is lekker met z'n handen bezig en hij krijgt iedere week zijn salaris. Doe daarbovenop nog de korting voor zijn sportabonnement dat je bij ons krijgt en je snapt.... Perfect match. 

 

 

-          Goed verdienen

-          Wekelijks salaris

-          Korting op jouw sportabonnement

 

Weten wat Dani doet? Check de vacature hier of laat direct je gegevens achter

 

 

test keuken.png

Werken in de Bediening

Met een team van fijne collega's werken Sofia en Michelle in de bediening. Zij zorgen met een grote glimlach dat alle gasten goed geholpen worden en maken er samen een feestje van.

 

Sofia is graag onder de mensen en zit niet graag stil. Naast haar school/studie is een baan in de bediening dan ook voor haar weggelegd; Het is enorm gezellig én flexibel. Stralend heeft ze zowel contact met de gasten als met haar collega's.

 

Natuurlijk geniet Sofia ook van de leuke extra's die we bieden. Zoals de korting op eten en drinken, tickets voor een festival en de leuke personeelsborrels!

 

-          Maak nieuwe vrienden!

-          Bezoek de leukste feestjes

-          Wekelijks salaris

 

Word jij de nieuwe collega van Sofia? Lees hier meer of laat direct je gegevens achter.

 

 

test bediening 2.png


Over Moeke

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. 

 

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

delft66.jpg

Over werken bij Moeke Delft

Aan de Beestenmarkt, een gezellig en bruisend plein, vind je Moeke Delft. Midden in het centrum, waardoor het altijd druk is. De gasten kunnen genieten van de zon op het grote terras, maar ook binnen is voldoende ruimte voor iedereen! De sfeer is altijd gezellig, de gasten voelen zich hier echt thuis.

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Moeke heeft goed bedacht wat ze wil voor haar team en waar ze zorg voor dragen: Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis!


Contact Moeke Delft

Adresgegevens

Beestenmarkt 16

2611 GB Delft