Over horeca vacatures in Etten-Leur

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Etten-Leur. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Etten-Leur voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken.

 

Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Etten-Leur echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Etten-Leur!

b18.jpg

Horeca zaken in Etten-Leur

 

Etten-Leur, een gezellige, niet al te grote stad waar je een paar gezellige mooie horecazaken kan vinden. Aan de Markt van Etten-Leur vind je mooie horecagelegenheden voor alle Bazen uit de omgeving.

 

Aan de Markt in Etten-Leur vind je de prachtige en altijd gezellige zaak Grand Café The Butler. Lunchen op het terras, heerlijk dineren of gezellig borrelen. Het kan allemaal.

 

Het servicekantoor van Meyer Horeca Groep bevindt zich ook in Etten-Leur. Vanuit hier worden alle horecazaken van Meyer Horeca Groep ondersteund. Ontdek meer over onze horecazaken in Etten-Leur:. 

 

b30.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Etten-Leur

 

Baas in de Horeca helpt horecatoppers als jij bij het vinden van de ideale horeca baan in Etten-Leur. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende horeca vacatures in Etten-Leur. Een horeca job in Etten-Leur waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen voor alle horecamedewerkers in Etten-Leur in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Etten-Leur nog leuker! En daar blijft het niet bij. Bij Baas in de Horeca ontvang je altijd op tijd je salaris, heb je flexibele werktijden en krijg je baaswaardige beloningen. Denk hierbij aan feestjes, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Horeca Groep. Ben jij de volgende Baas in de horeca?