Over horeca vacatures in Nijmegen

 

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Nijmegen? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Nijmegen voor jou.

 

Als horecamedewerker in Nijmegen ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Nijkerk en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

RijkinBeeld-7450.jpg

Horeca zaken in Nijmegen

 

De oudste stad van Nederland, en zeker een van de gezelligste! Er is hier voor ieder wat wils; voor de winkelliefhebber en voor de cultuursnuiver. Door de vele scholen en universiteiten is het een echte studentenstad waar veel leuke horecagelegenheden te vinden zijn.

 

Zo ook midden in het centrum aan de Molenstraat de Burger King. Het hechte team zorgt iedere dag voor de lekkerste Flame-Grilled burgers, Twister Fries, shakes en meer.

 

Net buiten de stad, aan de Lentse plas en in de buurt van de Pathé, vind je Moeke Nijmegen. Voor of na een filmavond schuif je hier aan voor een heerlijk diner of op een zonnige middag loop je vanaf het terras direct het strand op. Meer weten? Ontdek meer over onze horecazaken in Nijmegen:

 

 

_L1A6168.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Nijmegen

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Nijmegen bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Nijmegen nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Nijmegen voor de start van jouw horeca avontuur.